• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تولیدات دامی
    • دوره 20, شماره 1
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تولیدات دامی
    • دوره 20, شماره 1
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    اثر آنزیم زایلاناز و اسانس باریجه‎ (Ferula gumosa Boiss) ‎در جیره‌های بر اساس دانه گندم بر عملکرد تولیدی و میکروفلور روده جوجه‌های گوشتی

    (ندگان)پدیدآور
    محیط, اردشیرعلیمرادی تمرین, زهرادرمانی کوهی, حسنقوی حسین زاده, نوید
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    1.077 مگابایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    به منظور بررسی اثر آنزیم زایلاناز و اسانس باریجه برعملکرد ‌تولیدی و میکروفلور روده جوجه‌های گوشتی، از تعداد 160 قطعه جوجه یک روزه سویه راس 308 در قالب یک طرح کاملا" تصادفی با آرایش فاکتوریل 2×2، با چهار تکرار و 10 قطعه جوجه در هر واحد آزمایشی به مدت 42 روز، استفاده شد. فاکتورها شامل آنزیم زایلاناز در دو سطح ( 0 و 2/0 گرم) و اسانس باریجه در دو سطح (0 و 1/0 گرم) بود که به هر کیلو جیره مصرفی اضافه شد. در طول دوره پرورش وزن بدن، مصرف خوراک، ضریب تبدیل غذایی و تلفات به‌صورت دوره‌ای اندازه‌گیری شد. در روزهای 21 (میان دوره) و 42 (پایان دوره) 2 قطعه جوجه از هر تکرار جهت تعیین خصوصیات لاشه کشتار شدند و به منظور بررسی جمعیت میکروبی باکتری اشرشیاکلی و لاکتوباسیلوس ایلئومی، از مواد داخل روده‌ جوجه‌های ذبح شده نمونه‌گیری شد. افزودن آنزیم سبب افزایش وزن و بهبود ضریب تبدیل خوراک در دوره رشد ونیز بهبود ضریب تبدیل در کل دوره آزمایش شد (05/0PP). به طور کلی نتیجه گیری می‌شود که استفاده از مخلوط آنزیم و اسانس می‌تواند برای بهبود عملکرد جوجه‌های گوشتی قابل توصیه باشد.
    کلید واژگان
    اسانس باریجه
    آنزیم زایلاناز
    جوجه گوشتی
    عملکرد
    میکروفلور

    شماره نشریه
    1
    تاریخ نشر
    2018-04-21
    1397-02-01
    ناشر
    دانشگاه تهران، پردیس ابوریحان
    University of Tehran, College of Abureyhan
    سازمان پدید آورنده
    هیات علمی گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان، تخصص: تغذیه طیور
    دانش آموخته کارشناسی ارشد تغذیه دام گروه علوم دامی دانشگاه گیلان
    عضو هیئت علمی، دانشگاه گیلان، تخصص: تغذیه طیور
    دانشگاه گیلان، تخصص: ژنتیک و اصلاح نژاد دام/ ژنتیک کمی/ آمار/ مدلسازی/ شبیهساز ی/ ارزیابی ژنتیکی در دامپروری/ کاربرد روش‌های آماری پیشرفته در دامپروری/ کاربرد استراتژی‌های اصلاح نژاد/ کاربرد شبیه‌سازی در دامپروری

    شاپا
    2009-6776
    2382-994X
    URI
    https://dx.doi.org/10.22059/jap.2018.231919.623178
    https://jap.ut.ac.ir/article_65612.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/289540

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب