| dc.contributor.author | خسروی, فاطمه | fa_IR | 
| dc.contributor.author | فتحی نسری, محمد حسن | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T05:48:46Z | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T05:48:46Z |  | 
| dc.date.available | 1399-07-09T05:48:46Z | fa_IR | 
| dc.date.available | 2020-09-30T05:48:46Z |  | 
| dc.date.issued | 2012-12-21 | en_US | 
| dc.date.issued | 1391-10-01 | fa_IR | 
| dc.date.submitted | 2012-11-21 | en_US | 
| dc.date.submitted | 1391-09-01 | fa_IR | 
| dc.identifier.citation | خسروی, فاطمه, فتحی نسری, محمد حسن. (1391). تأثیر روش ذخیره کردن تفاله دانه انار بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای آن. تولیدات دامی, 14(2), 51-61. doi: 10.22059/jap.2012.32042 | fa_IR | 
| dc.identifier.issn | 2009-6776 |  | 
| dc.identifier.issn | 2382-994X |  | 
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22059/jap.2012.32042 |  | 
| dc.identifier.uri | https://jap.ut.ac.ir/article_32042.html |  | 
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/289468 |  | 
| dc.description.abstract | <strong>دانه انار (حاوی 5/47 درصد ماده خشک) به مدت 70 روز در سطلهای پلاستیکی سه کیلویی سیلو شد و سپس ترکیب شیمیایی، غلظت ترکیبات فنلی و فراسنجههای تجزیهپذیری شکمبهای ماده خشک و نیز تجزیهپذیری شکمبهای و پس از شکمبهای ماده خشک دانه سیلو شده و نیز دانه خشک شده تعیین گردید. نتایج نشان داد سیلو کردن سبب کاهش معنیدار میزان کل ترکیبات فنلی، تانن کل، اسید گالیک، اسید تانیک، پونیکالین و پونیکالاژین A شد اما غلظت تاننهای متراکم، اسید الاژیک و پونیکالاژین B تحت تأثیر روش </strong><strong>ذخیرهسازی قرار نگرفت. فراسنجههای تجزیهپذیری شکمبهای ماده خشک، بخش سریع تجزیه، کند تجزیه و تجزیهپذیری مؤثر در نرخ عبورهای 02/0، 05/0 و 08/0 در ساعت تحت تأثیر روش ذخیرهسازی قرار نگرفت. سیلو کردن سبب افزایش معنیدار گوارشپذیری شکمبهای ماده خشک و گوارشپذیری ماده خشک در کل دستگاه گوارش و کاهش معنیدار ثابت نرخ تجزیه ماده خشک و گوارشپذیری پس از شکمبهای ماده خشک گردید (05/0P<). براساس نتایج این تحقیق سیلو کردن تفاله دانه انار ارزش غذایی این پسماند خوراکی را بهبود میبخشد.</strong> | fa_IR | 
| dc.format.extent | 305 |  | 
| dc.format.mimetype | application/pdf |  | 
| dc.language | فارسی |  | 
| dc.language.iso | fa_IR |  | 
| dc.publisher | دانشگاه تهران، پردیس ابوریحان | fa_IR | 
| dc.publisher | University of Tehran, College of Abureyhan | en_US | 
| dc.relation.ispartof | تولیدات دامی | fa_IR | 
| dc.relation.ispartof | Animal Production | en_US | 
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22059/jap.2012.32042 |  | 
| dc.subject | تانن | fa_IR | 
| dc.subject | ترکیبات فنلی | fa_IR | 
| dc.subject | دانه انار | fa_IR | 
| dc.subject | سیلاژ | fa_IR | 
| dc.subject | گوارش پذیری | fa_IR | 
| dc.title | تأثیر روش ذخیره کردن تفاله دانه انار بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای آن | fa_IR | 
| dc.type | Text | en_US | 
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR | 
| dc.contributor.department | دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه دام، گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بیرجند، بیرجند - ایران | fa_IR | 
| dc.contributor.department | دانشیار گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بیرجند، بیرجند - ایران | fa_IR | 
| dc.citation.volume | 14 |  | 
| dc.citation.issue | 2 |  | 
| dc.citation.spage | 51 |  | 
| dc.citation.epage | 61 |  |