نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorخسروی, فاطمهfa_IR
dc.contributor.authorفتحی نسری, محمد حسنfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T05:48:46Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T05:48:46Z
dc.date.available1399-07-09T05:48:46Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T05:48:46Z
dc.date.issued2012-12-21en_US
dc.date.issued1391-10-01fa_IR
dc.date.submitted2012-11-21en_US
dc.date.submitted1391-09-01fa_IR
dc.identifier.citationخسروی, فاطمه, فتحی نسری, محمد حسن. (1391). تأثیر روش ذخیره کردن تفاله دانه انار بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای آن. تولیدات دامی, 14(2), 51-61. doi: 10.22059/jap.2012.32042fa_IR
dc.identifier.issn2009-6776
dc.identifier.issn2382-994X
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/jap.2012.32042
dc.identifier.urihttps://jap.ut.ac.ir/article_32042.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/289468
dc.description.abstract<strong>دانه انار (حاوی 5/47 درصد ماده خشک) به مدت 70 روز در سطل­های پلاستیکی سه کیلویی سیلو شد و سپس ترکیب شیمیایی، غلظت ترکیبات فنلی و فراسنجه­های تجزیه­پذیری شکمبه­ای ماده خشک و نیز تجزیه­پذیری شکمبه­ای و پس از شکمبه­ای ماده خشک دانه سیلو شده و نیز دانه خشک شده تعیین گردید. نتایج نشان داد سیلو کردن سبب کاهش معنی­دار میزان کل ترکیبات فنلی، تانن کل، اسید گالیک، اسید تانیک، پونیکالین و پونیکالاژین A شد اما غلظت تانن­های متراکم، اسید الاژیک و پونیکالاژین B تحت تأثیر روش </strong><strong>ذخیره­سازی قرار نگرفت. فراسنجه­های تجزیه­پذیری شکمبه­ای ماده خشک، بخش سریع تجزیه، کند تجزیه و تجزیه­پذیری مؤثر در نرخ عبورهای 02/0، 05/0 و 08/0 در ساعت تحت تأثیر روش ذخیره­سازی قرار نگرفت. سیلو کردن سبب افزایش معنی­دار گوارش­پذیری شکمبه­ای ماده خشک و گوارش­پذیری ماده خشک در کل دستگاه گوارش و کاهش معنی­دار ثابت نرخ تجزیه ماده خشک و گوارش­پذیری پس از شکمبه­ای ماده خشک گردید (05/0P<). براساس نتایج این تحقیق سیلو کردن تفاله دانه انار ارزش غذایی این پسماند خوراکی را بهبود می­بخشد.</strong>fa_IR
dc.format.extent305
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تهران، پردیس ابوریحانfa_IR
dc.publisherUniversity of Tehran, College of Abureyhanen_US
dc.relation.ispartofتولیدات دامیfa_IR
dc.relation.ispartofAnimal Productionen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/jap.2012.32042
dc.subjectتاننfa_IR
dc.subjectترکیبات فنلیfa_IR
dc.subjectدانه انارfa_IR
dc.subjectسیلاژfa_IR
dc.subjectگوارش پذیریfa_IR
dc.titleتأثیر روش ذخیره کردن تفاله دانه انار بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای آنfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه دام، گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بیرجند، بیرجند - ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بیرجند، بیرجند - ایرانfa_IR
dc.citation.volume14
dc.citation.issue2
dc.citation.spage51
dc.citation.epage61


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد