مرور دوره 19, شماره 4 بر اساس موضوع "بخار آب با فشار پایین"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
اثرات فرآوری کاه کنجد با فشار بخار پایین و مواد شیمیایی بر هضمپذیری و تخمیر، جمعیت پروتوزوا، رفتار نشخوار و برخی فراسنجه های خونی گوسفند عربی
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2018-02-20)این پژوهش به منظور بررسی اثرات عملآوری کاه کنجد با بخار آب تحت فشار پایین، اسید سولفوریک و مخلوط آنزیمی بر هضمپذیری و تخمیر شکمبه ای، جمعیت پروتوزوا، رفتار نشخوار و برخی فراسنجه های خونی گوسفند عربی انجام شد. 12 ...



