مرور دوره 18, شماره 1 بر اساس موضوع "ارتفاع پرز"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
تأثیر پودر دارچین، زردچوبه و میخک در جیره بر عملکرد، تغییرات ریختشناسی روده و وضعیت اکسیداسیون سرم خون جوجههای گوشتی
(دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2016-03-20)بهمنظور بررسی تأثیر پودر دارچین، زردچوبه، و میخک در جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه، تغییرات ریختشناسی و pH روده، و وضعیت اکسیداسیون سرم خون، آزمایشی با استفاده از 450 قطعه جوجۀ گوشتی یکروزه (هر دو جنس) سویۀ راس ...



