مرور دوره 17, شماره 1 بر اساس موضوع "ظرفیت بافری"

  • تأثیر سیلو کردن بر ارزش غذایی و برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی محصول فرعی پسته 

    شاکری, پیروز؛ رضایی, مرتضی؛ میرهادی, سید احمد (دانشگاه تهران، پردیس ابوریحانUniversity of Tehran, College of Abureyhan, 2015-03-21)
    این آزمایش با هدف بررسی تأثیر سیلوکردن بر ارزش غذایی و برخی از خصوصیات فیزیکی و شیمیایی محصول فرعی پسته انجام شد. محصول فرعی پسته بدون افزودنی به‌مدت سه ماه سیلو و هم‌زمان مقداری از آن در آفتاب خشک شد. ترکیبات ...