تاثیر سطوح مختلف سینبیوتیک بایومین ایمبو بر پارامترهای رشد، بقا، آنزیمهای گوارشی و پارامترهای ایمنی موکوس ماهی سوروم (Heros severus)
(ندگان)پدیدآور
قشلاقی, پگاهرشیدیان, قاسمچهارده بالادهی, الههباقری, طاهرهغفاری فارسانی, حامد
نوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
این مطالعه با هدف بررسی اثرات سطوح مختلف سینبیوتیک بایومین ایمبو در جیره بر عملکرد رشد و بهرهوری غذایی، بازماندگی، فعالیت آنزیمهای گوارشی و برخی از پارامترهای ایمنی موکوس بچه ماهیان سوروم انجام شد. آزمایش با استفاده از طرح کاملاً تصادفی در قالب 1 گروه شاهد (0 گرم سینبیوتیک) و 5 تیمار آزمایشی، شامل سطوح 5/0، 1، 5/1، 2 و 5/2 گرم سینبیوتیک در هر کیلوگرم جیره، هر گروه با 3 تکرار و هر تکرار حاوی 15 قطعه بچه ماهی، به مدت 60 روز انجام شد. نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که افزودن بیش از یک گرم سینبیوتیک در هر کیلوگرم جیره تاثیر معناداری بر پارامترهای رشد و بهرهوری غذایی داشت (05/0P
کلید واژگان
ایمنی موکوسسینبیوتیک
سوروم
ماهی زینتی
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2015-05-221394-03-01
ناشر
دانشگاه گیلانUniversity of Guilan
سازمان پدید آورنده
گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات تهرانگروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه تهران، پردیس کرج
گروه شیلات، دانشکده شیلات و محیط زیست، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
دانشگاه گرگان
باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد شهرکرد
شاپا
2345-39662538-5429



