دوره 1, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
مدیریت عناصر غذایی اصلی و ماده آلی در تغذیه مزارع زعفران
(مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی, 2018-09-23)زعفران.l) Crocus sativus (گرانبهاترین ادویه جهان میباشد که علاوه بر مصرف بعنوان چاشنی در غذا، در صنایع غذایی و دارویی مصارف متعدد زیادی دارد. تامین عناصر غذایی به میزان مورد نیاز به شکل قابل جذب و در زمان مناسب یکی از ...
-
راههای پیشگیری و کنترل خسارت موش کور و موش ورامین در مزارع زعفران
(مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی, 2018-09-23)توسعه صادرات غیر نفتی در سالهای اخیر آینده روشن مبادلات خارجی متکی بر صادرات آنها را نوید میدهد. در این راستا لازم است پتانسیلهای جایگزینی، به جای نفت که دیر یا زود پایان خواهد یافت مورد ارزیابی دقیق قرار گیرد. یکی از ...



