بهینه سازی استخراج ترکیبات ضداکسیدانی جلبک قهوه ای Sargassum angustifoliumبا رفلاکس حرارتی در روش تاگوچی
(ندگان)پدیدآور
باباخانی لشکان, آریانحوی, زهرانوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
در این مطالعه از روش رفلاکس حرارتی برای استخراج عصاره از جلبک قهوه ای سارگاسوم استفاده شد. استخراج با 3 حلال (اتانول، آب/اتانول و آب) و در 3 زمان (90، 180 و 270 دقیقه) انجام شد. آزمایشها با استفاده از طرح تاگوچی در سه سطح انجام شد. میزان فنول کل و خنثی کنندگی رادیکال آزاد سنجیده شد. با توجه به نتایج، بهترین شرایط برای استخراج ترکیبات ضداکسیدانی از سارگاسوم استخراج آبی و زمان 270 دقیقه بود. میزان فنول کل و IC50 در شرایط بهینه 392 میلی گرم اسید گالیک بر گرم ماده خشک (GAE) و 008/0 میلی گرم عصاره بود. نتایج نشان داد که این جلبک برای استخراج ترکیبات ضداکسیدانی مناسب می باشد.
کلید واژگان
سارگاسومضداکسیدانهای طبیعی
خلیج فارس
فراوری محصولات شیلاتی
شماره نشریه
3تاریخ نشر
2016-09-221395-07-01
ناشر
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانسازمان پدید آورنده
دانشگاه گیلانتربیت مدرس
شاپا
۲۳۴۵-۴۲۷X۲۳۴۵-۴۲۸۸




