• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله بهره برداری و پرورش آبزیان
    • دوره 2, شماره 3
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله بهره برداری و پرورش آبزیان
    • دوره 2, شماره 3
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    میزان فنول کل و فعالیت آنتی‌اکسیدانی جلبک قرمز (Hypnea hamulosa) خلیج فارس

    (ندگان)پدیدآور
    گرمسیری, الهامرضایی, مسعودشویک لو, امیررضاباباخانی لشکان, آریا
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    648.4کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله علمی - پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    فعالیت آنتی‌اکسیدانی جلبک قرمز (Hypnea hamulosa) در شرایط آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفت. فعالیت آنتی‌اکسیدانی با استفاده از چهار آزمایش میزان فنول کل، قدرت کاهندگی آهن، فعالیت مهارکنندگی رادیکال DPPH و فعالیت آنتی‌اکسیدانی کل سنجیده شد. استخراج عصاره از نمونه‌ها با نسبت 1 :20( حلال به جلبک) به روش غوطه‌وری بمدت 24 ساعت انجام شد. حلال‌های مورد استفاده شامل آب خالص (100%) و حلال‌های آلی ( شامل استون، متانول و اتانول) در سطوح 30%، 50%، 70% و 100% بود. نتایج نشان داد عصاره استونی 50% دارای بیشترین مقادیر فنول کل، قدرت کاهندگی آهن، فعالیت مهارکنندگی رادیکال آزاد DPPH و فعالیت‌آنتی‌اکسیدانی کل به ترتیب با مقادیر 27/0، 06/0 میلی‌گرم تانیک اسید بر گرم پودر جلبکی ، 98/69% و 07/0 میلی‌گرم اسید اسکوربیک بر گرم پودر جلبکی خشک شده بود. بهترین حلال جهت تعیین فعالیت آنتی‌اکسیدانی این جلبک، استون و بهترین نسبت 50% بود. بر اساس نتایج این تحقیق جلبک قرمز می‌تواند گونه مناسبی برای استخراج ترکیبات فنولی به شمار آید و تفاوت‌های موجود در میزان فعالیت آنتی‌اکسیدانی با نسبت های حلالی مختلف ممکن است در ارتباط با درجه قطبیت حلال‌ها و خواص بیوشیمیایی این جلبک باشد.
    کلید واژگان
    ترکیبات فنولی"
    فعالیت آنتی‌اکسیدانی"
    قدرت کاهندگی آهن"
    جلبک قرمز Hypnea hamulosa
    فراوری محصولات شیلاتی

    شماره نشریه
    3
    تاریخ نشر
    2013-11-22
    1392-09-01
    ناشر
    دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
    سازمان پدید آورنده
    دانشگاه تربیت مدرس
    دانشگاه تربیت مدرس
    دانشگاه تربیت مدرس
    دانشگاه گیلان

    شاپا
    ‪۲۳۴۵-۴۲۷X
    ‪۲۳۴۵-۴۲۸۸
    URI
    http://japu.gau.ac.ir/article_2823.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/288552

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب