• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • کارآفرینی در کشاورزی
    • دوره 3, شماره 1
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • کارآفرینی در کشاورزی
    • دوره 3, شماره 1
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    بررسی موانع و چالش‌های توسعه کارآفرینی سبز در بخش کشاورزی

    (ندگان)پدیدآور
    رضایی, بیژنکهریزی, دانیالنجف پور, هدا
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    230.7کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    علمی-مروری
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    تحولات شگرف و گسترده‌ای که هر روزه در تمامی عرصه‌های زندگی اجتماعی و حتی ارزش‌ها و فرهنگ حاکم بر جوامع رخ می‌دهد، موجب شده تا کارآفرینی به‌عنوان یک راهبرد اثربخش برای توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار شناخته شود. در این راستا نیاز به توسعه نسل جدیدی از کارآفرینان را مورد بررسی قرار دادیم که قادر هستند به شناخت و کسب مزیت از فرصت‌های کسب ‌و ‌کار سبز بپردازند. در کشورهای در حال توسعه، سرمایه‌گذاری در مشاغل سبز، آموزش کارآفرینی سبز می‌تواند کمک بزرگی به ایجاد اشتغال پایدار تلقی شود. اما بر سر راه کارآفرینی سبز در کشور به‌طور عام، و در بخش کشاورزی به‌طور خاص موانعی قرار دارد. هدف مقاله حاضر بررسی چالش‌ها و موانعی است که کارآفرینی سبز در بخش کشاورزی ممکن است با آن‌ها مواجه باشد. برای این منظور، روش مطالعه کتابخانه‌ای- اسنادی مورد استفاده قرار گرفت و یک مرور ادبیاتی گسترده در موضوعات و زمینه‌های مربوطه انجام شد. نتایج مطالعه حاضر حاکی از آن است که موانع اقتصادی، موانع زیرساختی، موانع ترویجی- آموزشی، موانع فنی و مدیریتی و موانع حمایتی عمده‌ترین موانع توسعه کارآفرینی سبز در بخش کشاورزی می‌باشند. در پایان پیشنهادهایی جهت رفع موانع موجود بر سر راه توسعه کارآفرینی سبز در بخش کشاورزی ارائه گردید.
    کلید واژگان
    کارآفرینی سبز
    کسب و کار پایدار
    موانع توسعه کارآفرینی سبز

    شماره نشریه
    1
    تاریخ نشر
    2016-05-21
    1395-03-01
    ناشر
    دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
    سازمان پدید آورنده
    استادیار دانشکده علوم اجتماعی، دانشگاه رازی کرمانشاه
    دانشیار گروه اصلاح نباتات و زراعت، دانشگاه رازی کرمانشاه
    دانشجوی کارشناسی‌ارشد کارآفرینی، دانشگاه رازی کرمانشاه

    شاپا
    2476-7735
    2476-7743
    URI
    https://dx.doi.org/10.22069/jead.2016.2921
    http://jead.gau.ac.ir/article_2921.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/279569

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب