رابطهی استفاده از فنون مدیریت ریسک با عملکرد شرکتهای فعال صنایع غذایی
(ندگان)پدیدآور
حسینی, سید عبدالرضاحسینی, سید محمد حسینسید مطهری, سید مهدی
نوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
تغییرات بوجود آمده در فضای کسب و کار باعث گردیده که نگرش به مدیریت ریسک از منظر جزء گرا به نگرشی کل گرا و سیستماتیک تغییر یابد. هدف پژوهش حاضر بررسی رابطه بین استفاده از فنون مدیریت ریسک و عملکرد سازمان می باشد. جامعه آماری این تحقیق شامل تمامی شرکتهای فعال در صنعت غذایی است، که بیش از یک سال از تاریخ پذیرش آنها در سازمان بورس و اوراق بهادار تهران گذشته است. در این پژوهش برای کمیسازی میزان استفاده از فنون مدیریت ریسک بنگاه از مدل ارائه شده در کتاب کوزو استفاده شده است. همچنین و در نهایت برای بررسی رابطه متغیر مستقل (میزان استفاده از فنون مدیریت ریسک بنگاه) و متغیر وابسته (عملکرد بنگاه) پس از استاندارد سازی دادهها از آزمون همبستگی پیرسون استفاده شده است. نتایج این تحقیق نشان دهنده این است که استفاده از فنون مدیریت ریسک بنگاه رابطه معنیدار مثبتی با عملکرد سازمان دارد، همچنین در بررسی فرضیههای فرعی، تنها مدیریت ریسکهای استراتژیک، هیچ گونه رابطه معنیداری با عملکرد سازمان ندارد.
کلید واژگان
مدیریت ریسک جامع بنگاهعملکرد سازمان
مدیریت ریسک استراتژیک
بازده حقوق صاحبان سهام
شماره نشریه
3تاریخ نشر
2014-11-221393-09-01
ناشر
دانشگاه الزهراAlzahra University
سازمان پدید آورنده
دانشیار موسسه آموزش عالی غیردولتی-غیرانتفاعی ایوانکی،مدیر گروه موسسه آموزش عالی غیردولتی-غیرانتفاعی ایوانکی
استادیار دانشگاه عالمه طباطبایی
شاپا
2251-85092538-1520



