• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Journal of Food Biosciences and Technology
    • Volume 01, JFBT(Vol.1)
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Journal of Food Biosciences and Technology
    • Volume 01, JFBT(Vol.1)
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Process Optimization in Vacuum Frying of Kiwi Slices Using Response Surface Methodology

    (ندگان)پدیدآور
    پدیدآور نامشخص
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    816.1کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    English
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    ABSTRACT: Vacuum deep-fat frying is a new technology that can be used to improve the quality attributes of fried food because of the low temperatures employed and minimal exposure to oxygen. In this paper the effect of frying process parameters, namely frying time, frying temperature and pressure on the quality factors of fried kiwi slices was studied. A laboratory scale vacuum frying apparatus was used to study the interactions and optimization of process parameters on the vacuum frying of kiwi fruit. Considering the results of pretests, the variables ranges were assumed as 80-120 °C for the temperature, 40-150 mbar for the vacuum pressure and 5-20 minutes for the processing time. The results indicated that the color and the shrinkage were significantly (p

    شماره نشریه
    1
    تاریخ نشر
    2012-06-01
    1391-03-12
    ناشر
    Tehran Science and Research Branch, Islamic Azad University

    شاپا
    2228-7086
    URI
    http://jfbt.srbiau.ac.ir/article_1299.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/270140

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب