نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorاسکندری, محمد هادیfa_IR
dc.contributor.authorهاشمی نسب, سعیدهfa_IR
dc.contributor.authorنیاکوثری, مهردادfa_IR
dc.contributor.authorشکرفروش, شهرامfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T04:50:15Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T04:50:15Z
dc.date.available1399-07-09T04:50:15Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T04:50:15Z
dc.date.issued2018-09-23en_US
dc.date.issued1397-07-01fa_IR
dc.date.submitted2017-06-01en_US
dc.date.submitted1396-03-11fa_IR
dc.identifier.citationاسکندری, محمد هادی, هاشمی نسب, سعیده, نیاکوثری, مهرداد, شکرفروش, شهرام. (1397). کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوان‌گیری شده با روش مکانیکی. بهداشت مواد غذایی, 8(331), 23-35.fa_IR
dc.identifier.issn2228-7647
dc.identifier.issn2476-6968
dc.identifier.urihttp://jfh.iaut.ac.ir/article_543353.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/269679
dc.description.abstract<span lang="FA" dir="RTL">ازن یک اکسید کننده و ضدعفونی ­کننده قوی می­باشد و کاربردهای زیادی در نگه‌داری مواد غذایی پیدا کرده است. هدف از این مطالعه بررسی اثر آب ازنه بر افزایش ماندگاری خمیر مرغ نگه‌داری شده در سردخانه (</span><span>C</span><sup><span lang="FA" dir="RTL">°</span></sup><span lang="FA" dir="RTL">2 </span><span lang="FA" dir="RTL">±</span><span lang="FA" dir="RTL"> 4) بود. نمونه­های خمیر مرغ تحت اثر ازن (0، 032/0، 065/0، 098/0 و </span><span>ppm</span><span lang="FA" dir="RTL"> 13/0) تیمار گردید و در بسته­بندی­های مجزا در دمای </span><span>C</span><sup><span lang="FA" dir="RTL">°</span></sup><span lang="FA" dir="RTL">2 </span><span lang="FA" dir="RTL">±</span><span lang="FA" dir="RTL"> 4 نگه‌داری شدند. نمونه­ها از نظر ویژگی­های شیمیایی (عدد پراکسید) و میکروبی (باکتری‌‌های مزوفیل هوازی، سرماگراها، <em>استافیلوکوکوس آورئوس</em>، کلی­فرم و کپک و مخمر) در روزهای 0، 3، 6، 9، 12 و 15 نگه‌داری مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که ازن در طول دوره نگه‌داری سبب کاهش شمار باکتری‌‌های مزوفیل هوازی، سرماگراها، <em>استافیلوکوکوس آورئوس</em>، کلی‌فرم و کپک و مخمر نسبت به نمونه کنترل می­شود (05/0</span><span>P</span>fa_IR
dc.format.extent901
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزfa_IR
dc.publisherTabriz Branch, Islamic Azad Universityen_US
dc.relation.ispartofبهداشت مواد غذاییfa_IR
dc.relation.ispartofFood Hygieneen_US
dc.subjectخمیر مرغfa_IR
dc.subjectازنfa_IR
dc.subjectشمار میکروبیfa_IR
dc.subjectعدد پراکسیدfa_IR
dc.subjectعمر ماندگاریfa_IR
dc.titleکاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوان‌گیری شده با روش مکانیکیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار علوم و صنایع غذایی، دانشگاه شیراز، شیراز، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانش آموخته کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه شیراز، شیراز، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentاستاد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه شیراز، شیراز، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentاستاد بهداشت مواد غذایی، دانشگاه شیراز، شیراز، ایرانfa_IR
dc.citation.volume8
dc.citation.issue331
dc.citation.spage23
dc.citation.epage35


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد