| dc.contributor.author | اسکندری, محمد هادی | fa_IR |
| dc.contributor.author | هاشمی نسب, سعیده | fa_IR |
| dc.contributor.author | نیاکوثری, مهرداد | fa_IR |
| dc.contributor.author | شکرفروش, شهرام | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T04:50:15Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T04:50:15Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T04:50:15Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T04:50:15Z | |
| dc.date.issued | 2018-09-23 | en_US |
| dc.date.issued | 1397-07-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2017-06-01 | en_US |
| dc.date.submitted | 1396-03-11 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | اسکندری, محمد هادی, هاشمی نسب, سعیده, نیاکوثری, مهرداد, شکرفروش, شهرام. (1397). کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوانگیری شده با روش مکانیکی. بهداشت مواد غذایی, 8(331), 23-35. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2228-7647 | |
| dc.identifier.issn | 2476-6968 | |
| dc.identifier.uri | http://jfh.iaut.ac.ir/article_543353.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/269679 | |
| dc.description.abstract | <span lang="FA" dir="RTL">ازن یک اکسید کننده و ضدعفونی کننده قوی میباشد و کاربردهای زیادی در نگهداری مواد غذایی پیدا کرده است. هدف از این مطالعه بررسی اثر آب ازنه بر افزایش ماندگاری خمیر مرغ نگهداری شده در سردخانه (</span><span>C</span><sup><span lang="FA" dir="RTL">°</span></sup><span lang="FA" dir="RTL">2 </span><span lang="FA" dir="RTL">±</span><span lang="FA" dir="RTL"> 4) بود. نمونههای خمیر مرغ تحت اثر ازن (0، 032/0، 065/0، 098/0 و </span><span>ppm</span><span lang="FA" dir="RTL"> 13/0) تیمار گردید و در بستهبندیهای مجزا در دمای </span><span>C</span><sup><span lang="FA" dir="RTL">°</span></sup><span lang="FA" dir="RTL">2 </span><span lang="FA" dir="RTL">±</span><span lang="FA" dir="RTL"> 4 نگهداری شدند. نمونهها از نظر ویژگیهای شیمیایی (عدد پراکسید) و میکروبی (باکتریهای مزوفیل هوازی، سرماگراها، <em>استافیلوکوکوس آورئوس</em>، کلیفرم و کپک و مخمر) در روزهای 0، 3، 6، 9، 12 و 15 نگهداری مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که ازن در طول دوره نگهداری سبب کاهش شمار باکتریهای مزوفیل هوازی، سرماگراها، <em>استافیلوکوکوس آورئوس</em>، کلیفرم و کپک و مخمر نسبت به نمونه کنترل میشود (05/0</span><span>P</span> | fa_IR |
| dc.format.extent | 901 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز | fa_IR |
| dc.publisher | Tabriz Branch, Islamic Azad University | en_US |
| dc.relation.ispartof | بهداشت مواد غذایی | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Food Hygiene | en_US |
| dc.subject | خمیر مرغ | fa_IR |
| dc.subject | ازن | fa_IR |
| dc.subject | شمار میکروبی | fa_IR |
| dc.subject | عدد پراکسید | fa_IR |
| dc.subject | عمر ماندگاری | fa_IR |
| dc.title | کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوانگیری شده با روش مکانیکی | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشیار علوم و صنایع غذایی، دانشگاه شیراز، شیراز، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانش آموخته کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه شیراز، شیراز، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | استاد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه شیراز، شیراز، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | استاد بهداشت مواد غذایی، دانشگاه شیراز، شیراز، ایران | fa_IR |
| dc.citation.volume | 8 | |
| dc.citation.issue | 331 | |
| dc.citation.spage | 23 | |
| dc.citation.epage | 35 | |