جستجو و تعیین میزان ملامین در شیر خشک نوزادان به روش الایزا
(ندگان)پدیدآور
شاکریان, امیرصوابی اصفهانی, گلینوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
در سال 1391 تعداد 36 نمونه شیر خشک نوزادان با نشانهای تجاری مختلف و تاریخهای تولید متفاوت از نقاط مختلف شهر اصفهان خریداری شد و با استفاده از روش غربالگریELISA جستجو و میزان ملامین در انواع شیر خشک نوزادان تعیین شد. بر اساس نتایج آزمایش، در هیچ کدام از نمونههای شیر خشک نوزادان مقادیر بالاتر از حد تشخیص کیت µg/L)10) مشاهده نگردید. با توجه به نتایج به دست آمده در این بررسی، مصرف شیر خشکهای نوزادان موجود در بازار اصفهان در سال جاری خطری از نظر آلودگی ملامین برای سلامتی نوزادان ندارد.
کلید واژگان
ملامینشیرخشک نوزادان
الایزا
شماره نشریه
15تاریخ نشر
2012-05-211391-03-01
ناشر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University
سازمان پدید آورنده
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد شهرکرد، دانشکده دامپزشکی، دانشیار گروه بهداشت مواد غذایی، شهرکرد، ایران.دانشگاه آزاد اسلامی، واحد شهرکرد، دانشکده کشاورزی، دانش آموخته مهندسی علوم و صنایع غذایی، شهرکرد، ایران
شاپا
2228-76472476-6968




