• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • بهداشت مواد غذایی
    • دوره 2, 1 (5) بهار
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • بهداشت مواد غذایی
    • دوره 2, 1 (5) بهار
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    جستجو و تعیین میزان ملامین در شیر خشک نوزادان به روش الایزا

    (ندگان)پدیدآور
    شاکریان, امیرصوابی اصفهانی, گلی
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    201.5کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    در سال 1391 تعداد 36 نمونه شیر خشک نوزادان با نشان­های تجاری مختلف و تاریخ­های تولید متفاوت از نقاط مختلف شهر اصفهان خریداری شد و با استفاده از روش غربال­گریELISA جستجو و میزان ملامین در انواع شیر خشک نوزادان تعیین شد. بر اساس نتایج آزمایش­، در هیچ کدام از نمونه­های شیر خشک نوزادان مقادیر بالاتر از حد تشخیص کیت µg/L)10) مشاهده نگردید. با توجه به نتایج به دست آمده در این بررسی، مصرف شیر خشک­های نوزادان موجود در بازار اصفهان در سال جاری خطری از نظر آلودگی ملامین برای سلامتی نوزادان ندارد.
    کلید واژگان
    ملامین
    شیرخشک نوزادان
    الایزا

    شماره نشریه
    15
    تاریخ نشر
    2012-05-21
    1391-03-01
    ناشر
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز
    Tabriz Branch, Islamic Azad University
    سازمان پدید آورنده
    دانشگاه آزاد اسلامی، واحد شهرکرد، دانشکده دامپزشکی، دانشیار گروه بهداشت مواد غذایی، شهرکرد، ایران.
    دانشگاه آزاد اسلامی، واحد شهرکرد، دانشکده کشاورزی، دانش آموخته مهندسی علوم و صنایع غذایی، شهرکرد، ایران

    شاپا
    2228-7647
    2476-6968
    URI
    http://jfh.iaut.ac.ir/article_517371.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/269484

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب