تعیین میزان ترکیبات فنولی و قدرت آنتیاکسیدانی پوست میوه خرمالو
(ندگان)پدیدآور
محمدی, مرتضیپورفلاح, زهرالهامی راد, امیرحسین انوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
با توجه به زیانهای حاصل از مصرف آنتیاکسیدانهای مصنوعی در صنایع غذایی، مطالعه و پژوهش برای یافتن جایگزینهای طبیعی و سالم افزایش یافته است. در مطالعه حاضر، میزان ترکیبات فنولی و آنتیاکسیدانهای موجود در پوست خرمالو مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور از حلالهای اتانول و متانول با نسبت اختلاط 1 واحد پوست و 5 واحد حلال و به روش خیساندن برای استخراج عصاره استفاده گردید. سپس مقدار ترکیبات فنولی تام و ظرفیت آنتیاکسیدانی عصارهها اندازهگیری شد. نتایج نشان داد که عصارههای اتانولی و متانولی به ترتیب دارای 6/255 و 15/241 میلیگرم گالیک اسید به ازای 100 گرم پوست تازه میوه بودند. همچنین عصاره اتانولی نسبت به عصاره متانولی از قدرت آنتیاکسیدانی بالاتری برخوردار بود.
کلید واژگان
ترکیبات فنولیظرفیت آنتیاکسیدانی
خرمالو
شماره نشریه
15تاریخ نشر
2012-05-211391-03-01
ناشر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University
سازمان پدید آورنده
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد سبزوار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانش آموخته علوم و صنایع غذایی، سبزوار، ایراندانشگاه آزاد اسلامی، واحد سبزوار، گروه علوم و صنایع غذایی، دانش آموخته علوم و صنایع غذایی، سبزوار، ایران
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد سبزوار، استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، سبزوار، ایران.
شاپا
2228-76472476-6968




