دوره 8, 4 (32) زمستان
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
- 
اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیلها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان (دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2018-12-22)مسمومیت هیستامینی یکی از نگرانیهای مهم در سلامت پنیرهای سنتی رسیده بوده و مهمترین عامل تولید آن میکرارگانیسمهای دکربوکسیله کننده در طی دوره رسیدن میباشد. هدف از مطالعه حاضرتعیین تأثیر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتو ...
 
- 
گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتریهای اشریشیا کلی و سالمونلا تیفیموریوم (دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2018-12-22)نایسین یکی از پپتیدهای ضدمیکروبی است که در صنایع غذایی بهعنوان ماده نگهدارنده کاربرد دارد. با این وجود، این پپتید فاقد اثر ضدمیکروبی قابل توجه برعلیه باکتریهای گرم منفی میباشد. در این مطالعه تاثیر گلیکاسیون بر فعالیت ...
 
- 
میزان باقیمانده انروفلوکساسین در گوشت مرغ و بوقلمون، بهروش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در استان اصفهان (مقاله کوتاه) (دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2018-12-22)این مطالعه با هدف مقایسه باقیمانده آنتیبیوتیک انروفلوکساسین در گوشت مرغ و بوقلمون در استان اصفهان با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا انجام گرفت. بهاین منظور 60 نمونه گوشت مرغ و بوقلمون در تابستان و پاییز 1395 ...
 
- 
بهینهسازی پایداری حرارتی روغن سویا تحت تأثیر اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) با استفاده از روش سطح پاسخ (دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2018-12-22)پایـداری اکســیداتیو روغنها و چربیها تحـت تأثیر عــوامل مختلفی مانند اکسیژن، نور، حـرارت، یونهای فلـزی و آنزیمها قرار میگیرد. آنتیاکسیدانهای مصنوعی، با وجود کارایی بالا بهدلیل احتمال سمیت و سرطانزایی، زیر سؤال ...
 
- 
بررسی فراوانی و الگوی حساسیت آنتیبیوتیکی یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت و احشاء خوراکی مرغ عرضه شده در اردبیل (دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2018-12-22)یرسینیا انتروکولیتیکا از مهمترین باکتریهای منتقل شونده از راه مواد غذایی است که باعث ایجاد بیماری یرسینیوزیس میشود. این مطالعه با هدف بررسی آلودگی گوشت و احشاء خوراکی مرغ عرضه شده در شهرستان اردبیل به ...
 
- 
اندازهگیری و مقایسه میزان سلنیوم در برخی ماهیان دریایی، آب شیرین و پرورشی بازار اهواز (دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزTabriz Branch, Islamic Azad University, 2018-12-22)این تحقیق با هدف مقایسه میزان سلنیوم در 16 گونه مختلف ماهی انجام شد. نمونهبرداری بهصورت کاملاً تصادفی انجام شد و 96 عدد ماهی از بازار ماهیفروشان شهر اهواز تهیه گردید. در ماهیان دریایی بالاترین و پایینترین میزان عنصر ...
 



