• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • شیلات
    • دوره 68, شماره 4
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • شیلات
    • دوره 68, شماره 4
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    تأثیر پروبیوتیکی باکتری Pediococcus acidilactici در شاخص‌های رشد، فعالیت آنزیمی دستگاه گوارش و ترکیب بیوشیمیایی کل لاشة بچه‌ماهی گرین‌ترور Aequidens rivulatus (Günther, 1860

    (ندگان)پدیدآور
    نیسی, علیرضارفیعی, غلامرضانعمت اللهی, محمدعلیرضوی, سید هادی
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    870.6کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    در دورة تغذیه‌ای هشت‌هفته‌ای اثر پروبیوتیکی باکتری Pediococcus acidilactici در شاخص‌های رشد و فعالیت آنزیم‌های گوارشی و ترکیبات لاشة ماهی گرین‌ترور (green terror)Aequidens rivulatus  (0021/0±388/0) در قالب طرحی کاملاً تصادفی بررسی شد. ماهی‌های تهیه‌شده با تراکم 60 قطعه بچه‌ماهی گرین‌ترور به 9 مخزن 120 لیتری فایبرگلاس بیضی‌شکل وارد و روزانه دو بار تا حد سیری تغذیه شدند. تیمارهای آزمایشی شامل تیمار 1 به‌منزلة تیمار شاهد، تیمار 2 تغذیه‌شده با جیرة غذایی حاوی روغن ماهی و تیمار 3 تغذیه‌شده با جیرة غذایی حاوی روغن ماهی و باکتری Pediococcus acidilactici بودند. بعد از اندازه‌گیری شاخص‌های رشدی در تیمار 3 وزن نهایی (22/3 گرم)، SGR (%/day 65/3)، FCR (45/1)، FER (87/0)، PER (38/0) نسبت به تیمارهای دیگر بهتر بود (05/0  pacidilacticiPediococcus  تأثیر مثبتی در شاخص‌های رشد و فعالیت آنزیم‌های گوارشی ماهی گرین‌ترور دارد و این باکتری را می‌توان در پرورش این گونه ماهی زینتی، به‌منزلة پروبیوتیک، به کار برد.     ‍‍
    کلید واژگان
    آنزیم‌های گوارشی
    پروبیوتیک
    تجزیة لاشه
    شاخص رشد
    گرین‌ترور
    acidilacticiPediococcus
    تغذیه آبزیان

    شماره نشریه
    4
    تاریخ نشر
    2015-12-22
    1394-10-01
    ناشر
    دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران
    سازمان پدید آورنده
    . کارشناسی ارشد تکثیر و پرورش آبزیان، دانشکدة منابع طبیعی دانشگاه تهران
    . استاد گروه شیلات، دانشکدة منابع طبیعی دانشگاه تهران
    . دانشیار گروه شیلات، دانشکدة منابع طبیعی دانشگاه تهران
    . استاد گروه علوم صنایع غذایی، دانشکدة مهندسی بیوسیستم دانشگاه تهران

    شاپا
    2008-5729
    2423-7809
    URI
    https://dx.doi.org/10.22059/jfisheries.2015.57256
    https://jfisheries.ut.ac.ir/article_57256.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/269190

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب