| dc.contributor.author | سوری, مرتضی | fa_IR | 
| dc.contributor.author | یاوری, وحید | fa_IR | 
| dc.contributor.author | ذاکری, محمد | fa_IR | 
| dc.contributor.author | محمدی دوست, مهرداد | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T04:47:59Z | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T04:47:59Z |  | 
| dc.date.available | 1399-07-09T04:47:59Z | fa_IR | 
| dc.date.available | 2020-09-30T04:47:59Z |  | 
| dc.date.issued | 2020-03-20 | en_US | 
| dc.date.issued | 1399-01-01 | fa_IR | 
| dc.date.submitted | 2020-03-26 | en_US | 
| dc.date.submitted | 1399-01-07 | fa_IR | 
| dc.identifier.citation | سوری, مرتضی, یاوری, وحید, ذاکری, محمد, محمدی دوست, مهرداد. (1399). اثرات سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و شوری آب بر شاخص های رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei). شیلات, 73(1), 65-80. doi: 10.22059/jfisheries.2020.299979.1154 | fa_IR | 
| dc.identifier.issn | 2008-5729 |  | 
| dc.identifier.issn | 2423-7809 |  | 
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22059/jfisheries.2020.299979.1154 |  | 
| dc.identifier.uri | https://jfisheries.ut.ac.ir/article_75764.html |  | 
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/268921 |  | 
| dc.description.abstract | در مطالعه حاضر اثر سطوح مختلف پروتئین جیرهغذایی و شوری آب بر شاخصهای رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه میگوی پاسفید (Litopenaeus vannamei) جوان مورد بررسی قرار گرفت. 350 قطعه میگو با متوسط وزن و طول اولیه 18/0±55/5 گرم و 15/0±81/8 سانتیمتر، در 27 عدد مخزن بتنی با ظرفیت 10 تن آب توزیع گردیدند. تیماربندی براساس طرح ماتریکس (3×3) شامل سه سطح شوری 3-0، 15-12 و 35-32 قسمت در هزار در سه سطح پروتئین جیرهغذایی 25، 35 و 45 درصد طراحی شد. غذادهی 4 بار در روز در ساعات 6، 12، 18 و 24 در حد سیری و به مدت 56 روز انجام گردید. براساس نتایج، بالاترین شاخصهای رشد در هر سطح شوری آب در جیرهغذایی حاوی 35% پروتئین مشاهده گردید که به لحاظ آماری اختلاف معنیداری با جیرهغذایی حاوی 45% پروتئین نداشت. از طرفی بیشترین میزان درصد افزایش وزن بدن و نرخ رشد ویژه در بالاترین سطح شوری مشاهده گردید. همچنین بهترین ضریب تبدیل غذایی و کارایی غذایی در بالاترین سطح پروتئین جیرهغذایی و شوری آب حاصل گردید. در شاخصهای مورفومتریک، اختلاف معنیداری بین سطوح مختلف پروتئین جیرهغذایی و شوری آب مشاهده نشد. بررسی نتایج ترکیبات بیوشیمیایی لاشه نیز نشان داد که افزایش سطوح پروتئین جیرهغذایی و شوری آب تأثیر معنیداری بر پروتئین، رطوبت و خاکستر بدن نداشت، درحالیکه بر چربی بدن بهطور معنیداری (05/0>P) مؤثر بود و بیشترین میزان چربی در بالاترین سطح شوری و پروتئین مشاهده گردید؛ البته اختلاف معنیداری نیز بین سطوح 35 و 45 درصد پروتئین مشاهده نشد. بدین ترتیب براساس نتایج کسبشده در مطالعه حاضر سطح 35 درصد پروتئین رژیم غذایی جهت تغذیهاین گونه در شوری آب 35-32 قسمت در هزار مشاهده گردید. | fa_IR | 
| dc.format.extent | 1588 |  | 
| dc.format.mimetype | application/pdf |  | 
| dc.language | فارسی |  | 
| dc.language.iso | fa_IR |  | 
| dc.publisher | دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران | fa_IR | 
| dc.relation.ispartof | شیلات | fa_IR | 
| dc.relation.ispartof | Journal of Fisheries | en_US | 
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22059/jfisheries.2020.299979.1154 |  | 
| dc.subject | پروتئین | fa_IR | 
| dc.subject | شوری آب | fa_IR | 
| dc.subject | رشد | fa_IR | 
| dc.subject | شاخصهای تغذیه | fa_IR | 
| dc.subject | ترکیبات بیوشیمیایی لاشه | fa_IR | 
| dc.subject | Litopenaeus vannamei | fa_IR | 
| dc.title | اثرات سطوح مختلف پروتئین جیره غذایی و شوری آب بر شاخص های رشد، تغذیه و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) | fa_IR | 
| dc.type | Text | en_US | 
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR | 
| dc.contributor.department | دانش آموخته کارشناسی ارشد تکثیر و پرورش آبزیان، گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی دریا، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر | fa_IR | 
| dc.contributor.department | گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی دریا، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر. | fa_IR | 
| dc.contributor.department | گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی دریا، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر. | fa_IR | 
| dc.contributor.department | پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور، اهواز، ایران | fa_IR | 
| dc.citation.volume | 73 |  | 
| dc.citation.issue | 1 |  | 
| dc.citation.spage | 65 |  | 
| dc.citation.epage | 80 |  |