نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorاوجی فرد, امینfa_IR
dc.contributor.authorحسینی, سید ولیfa_IR
dc.contributor.authorطاهری, علیfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T04:47:42Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T04:47:42Z
dc.date.available1399-07-09T04:47:42Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T04:47:42Z
dc.date.issued2014-04-21en_US
dc.date.issued1393-02-01fa_IR
dc.date.submitted2012-06-19en_US
dc.date.submitted1391-03-30fa_IR
dc.identifier.citationاوجی فرد, امین, حسینی, سید ولی, طاهری, علی. (1393). تاثیر پروتئین ایزوله بادام زمینی بامبارا (Voandzeia subterranea) به عنوان بازدارنده پروتئازی بر ویژگی های ژل سوریمی کاریچون ماهی (Saurida tumbil). شیلات, 67(1), 1-12. doi: 10.22059/jfisheries.2014.50349fa_IR
dc.identifier.issn2008-5729
dc.identifier.issn2423-7809
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/jfisheries.2014.50349
dc.identifier.urihttps://jfisheries.ut.ac.ir/article_50349.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/268834
dc.description.abstractتاثیر پروتئین ایزوله بادام زمینی بامبارا (BGPI) بر خود هضمی و ویژگی های ژل سوریمی کاریچون ماهی بررسی شد. با افزایش سطوح پروتئین ایزوله بادام زمینی بامبارا از سطح صفر تا 3 درصد، نیروی شکست (breaking force)، تغییر شکل (deformation) و پایداری / بقا زنجیره سنگین میوزین ژل مودوری بطور معنی­داری افزایش یافت (05/0≥P). اما در ژل کاماباکو، تنها تا سطح 25/0% سبب افزایش پارامترهای مذکور شد. با افزایش سطوح BGPI در ژل کاماباکو، روندی کاهشی در شاخص سفیدی و رطوبت تحت فشار مشاهده شد (05/0≥P). بدلیل بهینه بودن سطح 25/0% BGPI در کاماباکو، این سطح جهت بررسی ساختار میکروسکوپ الکترون و ارزیابی حسی ژل، انتخاب شد. ساختار میکروسکوپ الکترونی ژل کاماباکو با 25/0% BGPI، در مقایسه با تیمار شاهد (بدون (BGPI، متراکم تر بود. همچنین از نظر ارزیابی حسی، میزان قابلیت ارتجاعی، بافت و پذیرش کلی کاماباکو حاوی 25/0% BGPI، بطور معنی داری بیشتر از شاهد بود. بنابراین، BGPI در سطح مناسب، می­تواند به عنوان بازدارنده پروتئازی جهت بهبود ویژگی های ژل کاماباکو عمل کند.fa_IR
dc.format.extent2305
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofشیلاتfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Fisheriesen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/jfisheries.2014.50349
dc.subjectارزیابی حسیfa_IR
dc.subjectبادام زمینی بامباراfa_IR
dc.subjectسوریمیfa_IR
dc.subjectکاریچون ماهیfa_IR
dc.subjectSaurida tumbilfa_IR
dc.subjectفرآوری محصولات شیلاتیfa_IR
dc.titleتاثیر پروتئین ایزوله بادام زمینی بامبارا (Voandzeia subterranea) به عنوان بازدارنده پروتئازی بر ویژگی های ژل سوریمی کاریچون ماهی (Saurida tumbil)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیارگروه شیلات، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه خلیج فارس بوشهر، برازجان، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیارگروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیارگروه شیلات، دانشکده علوم دریایی، دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار، چابهار، ایرانfa_IR
dc.citation.volume67
dc.citation.issue1
dc.citation.spage1
dc.citation.epage12


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد