مرور دوره 64, شماره 3 بر اساس موضوع "جیوه"

  • ارزیابی ریسک جیوه ناشی از مصرف ماهی سفید دریای خزر ( Rutilus frisii kutum ) در استان مازندران 

    حسینی, سید مهدی؛ میرغفاری, نوراله؛ محبوبی صوفیانی, نصرالله؛ حسینی, سید ولی (دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2011-09-23)
    جیوه یکی از سمی‌ترین عناصر سنگین است که عمدتاً از طریق مصرف غذاهای دریایی آلوده به جیوه وارد بدن انسان می‌شود. در پژوهش حاضر، با اندازه‌گیری غلظت جیوه‌ی کل با دستگاه اسپکتروفتومتر جذب اتمی (Perkin Elmer, FIAS-100) و تکنیک ...