دوره 64, شماره 3
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
مقایسه ترکیب اسیدهای چرب بدن ماهیان پار آزاد دریای خزر در دورههای غذادهی، گرسنگی و تغذیه مجدد
(دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2011-09-23)این مطالعه بهمنظور مقایسه ترکیب اسیدهای چرب بدن ماهی پار آزاد دریایخزر (Salmo trutta caspius) در شرایط مختلف تغذیهای انجامگردید. تعداد 900 ماهی پار آزاد خزر (1±SD) 5/12 گرم در شرایط مختلف تغذیهای شامل شش هفته ...
-
بررسی خصوصیات زیست شناختی ماهی سیاه کولی Vimba vimba در رودخانه گرگانرود و آبهای ساحلی دریای خزر در منطقه محمودآباد
(دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2011-09-23)در این مطالعه جهت بررسی پارامترهای زیست شناختی ماهی سیاه کولیVimba vimba از اسفند 88 لغایت خرداد 89 در مجموع 281 نمونه ماهی سیاه کولی از رودخانه گرگانرود و سواحل محمود آباد به وسیله دام گوشگیر صید شدند. ماهیان مورد بررسی ...
-
مقایسه ترکیب شیمیایی و پارامترهای ارزیابی حسی بین ماهی گورامی عظیمالجثه (Osphronemus goramy)، قزلآلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و کپورمعمولی پرورشی (Cyprinus carpio)
(دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2011-09-23)در این مطالعه بازده لاشه، ترکیب تقریبی و ویژگیهای حسی گورامی عظیمالجثه با قزلآلای رنگین کمان و کپور معمولی پرورشی مقایسه گردید. بازده لاشه در گورامی به طور معنی داری بیش از دو گونه ی دیگر بود. میزان روشنایی (L*) فیله ...
-
ارزیابی ریسک جیوه ناشی از مصرف ماهی سفید دریای خزر ( Rutilus frisii kutum ) در استان مازندران
(دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2011-09-23)جیوه یکی از سمیترین عناصر سنگین است که عمدتاً از طریق مصرف غذاهای دریایی آلوده به جیوه وارد بدن انسان میشود. در پژوهش حاضر، با اندازهگیری غلظت جیوهی کل با دستگاه اسپکتروفتومتر جذب اتمی (Perkin Elmer, FIAS-100) و تکنیک ...
-
تولید فرآورده خشک شیرین Tuna Candy از ماهی Thunnus albacares و تعیین زمان ماندگای آن
(دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2011-09-23)در این تحقیق از فیله ماهی Thunnus albacares موسوم به تون زرد باله یا yellow fin tuna، 2 فرآورده خشک شیرین در آزمایشگاه تولید گردید. برای تولید نمونه اول از فیله خام و نمونه دوم از فیله پخته شده ماهی زردباله استفاده به عمل ...



