مرور دوره 66, شماره 2 بر اساس موضوع "ارزیابی حسی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
تأثیر سطوح مختلف غذایی تفالة زیتون در رشد، ترکیب لاشه و ارزیابی حسی ماهی قزلآلای رنگینکمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss)
(دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران, 2013-06-22)این تحقیق به منظور بررسی تأثیر ضایعات حاصل از روغنکشی میوة زیتون در رشد و ارزیابی حسی ماهی قزلآلای رنگینکمان انجام پذیرفت. 4 جیرة غذایی شامل 1 جیره شاهد (بدون تفالة زیتون) و 3 جیره حاوی 5، 10 و 15 درصد تفالة خشک و الکشدة ...



