دوره 1, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
کیفیت میکروبی و شیمیایی ماست پاستوریزه تولیدی کارخانههای لبنی استان زنجان بین سالهای 1390 تا 1392
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2014-11-22)چکیده ماست پرمصرفترین فرآورده تخمیری حاصل از شیر در جهان است و دارای ارزش تغذیهای قابل توجه به ویژه از نظر پروتئین و کلسیم است. در بین فرآوردههای لبنی، ماست اسید بیشتری دارا میباشد به همین دلیل احتمال آلودگی آن به ...
-
مقایسه واکنش زنجیرهای پلیمراز و کشت برای تشخیص سودوموناس آئروجینوزا و اشریشیاکلی در آبهای معدنی و آشامیدنی بسته بندی شده
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2014-11-22)چکیده هدف از انجام این مطالعه، بررسی وجود سودوموناس آئروجینوزا و اشریشیاکلی در آب های معدنی و آشامیدنی بسته بندی شده با استفاده از دو روش واکنش زنجیرهای پلیمراز و کشت میکروبی بود. در این مطالعه 142 ...
-
ارزیابی وضعیت میکروبی عرقیات گیاهی عرضه شده در کاشان در سال 1391
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2014-11-22)چکیده در ایران، عرقیات گیاهی یکی از فراورده دارویی سنتی بوده و به طور گسترده مصرف میشوند. لذا ایمنی میکروبی این محصولات از نظر سلامت عمومی حائز اهمیت است. هدف از این مطالعه بررسی میزان آلودگی میکروبی عرقیات گیاهی عرضه ...
-
مقایسه اثر نانوسیل و آب اکسیژنه در کاهش بار اشریشیاکلی سطح پوسته تخم مرغ
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2014-11-22)چکیده در این مطالعه سعی شده است کارایی دو ترکیب ضدعفونی کننده ی نانوسیل D2 و آب اکسیژنه جهت کاهش بار میکروبی پوسته تخم مرغ مورد مقایسه قرار گیرد. در این راستا تعداد 90 عدد تخم مرغ تهیه گردید و به 3 گروه تقسیم شدند. درگروه ...



