مرور دوره 2, شماره 1 بر اساس موضوع "استافیلوکوکوس اورئوس"
در حال نمایش موارد 1 - 2 از 2
-
بررسی آلودگی میکروبی سالادهای الویه سنتی و صنعتی شهرستان شهرکرد به باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا تایفی موریوم
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2015-05-22)غذاهای آماده مصرف، بهدلیل تنوع زیاد، در دسترس بودن، عدم نیاز به زمان پخت و قیمتهای نسبتاً ارزان باعث افزایش تقاضا در بین مردم شدهاند. با توجه به افزایش تقاضا برای مصرف این نوع غذاها و با توجه به این واقعیت که این غذاها ...
-
تعیین وجود ژن حدت پنتون والنتین لکوسیدین PVL و ژن مقاومت به متیسیلین mecA در سویههای استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از نمونههای مواد غذایی به روش Multiplex PCR و بررسی مقاومت آنتی بیوتیکی آن
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردIAU, Shahrekord Branch, 2015-05-22)استافیلوکوکوساورئوس از مهمترین عوامل مسمومیت غذایی در جهان بوده که در اثر مصرف غذای آلوده ایجاد میشود. استافیلوکوکوساورئوس حاوی پنتون والنتین لوکوسیدین (PVL) و مقاوم به متیسیلین ...



