مرور دوره 4, شماره 1 بر اساس موضوع "انجماد"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
تاثیر تیمارهای حرارت و انجماد بر خصوصیات رئولوژیکی مستقل از زمان صمغ دانهی شاهی و صمغ گزانتان
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار, 2012-05-21)محصولات غذایی طی تولید، نگه داری و پخش تحت تیمارهای حرارتی قرار میگیرند که بر خصوصیات رئولوژیکی محلولهای هیدروکلوئیدی موثر هستند. در این پژوهش، صمغ دانهی شاهی و گزانتان در غلظت 1% (وزنی ـ وزنی) تهیه و تحت تیمارهای ...



