دوره 07, پاییز 1389
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
تأثیر خاکهای رنگبر مختلف بر روی کیفیت برخی روغنهای خوراکی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2010-09-23)
-
بررسی اثرات عصاره برگ گیاه پنج انگشت بر غلظت سرمی تری گلیسرید و کلسترول رت نر
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2010-09-23)
-
بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره های میوه و هسته خرما(Phoenix dactylifera L. ) علیه سویه های استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2010-09-23)
-
بررسی اثر آبگیری اسمزی با فشار کاهش یافته بر میزان خروج آب و نفوذ ماده جامد در قارچ دکمهای
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2010-09-23)
-
بررسی تاثیر مصرف سیروپهای مایع در فرایند تولید آدامس و ارزیابی خواص کیفی محصولات تولیدی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2010-09-23)
-
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن استخراج شده از ارقام مختلف دانه کدو حلوایی ایرانی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2010-09-23)
-
اثر پرتودهی گاما بر کیفیت میکروبی گوشت
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران, 2010-09-23)



