نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorافرا, الیاسfa_IR
dc.contributor.authorمحمدی, مریمfa_IR
dc.contributor.authorسراییان, احمد رضا سراییانfa_IR
dc.contributor.authorایمانی, رضاfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T04:36:20Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T04:36:20Z
dc.date.available1399-07-09T04:36:20Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T04:36:20Z
dc.date.issued2015-10-23en_US
dc.date.issued1394-08-01fa_IR
dc.date.submitted2014-04-07en_US
dc.date.submitted1393-01-18fa_IR
dc.identifier.citationافرا, الیاس, محمدی, مریم, سراییان, احمد رضا سراییان, ایمانی, رضا. (1394). تولید نانونقرة میکروبال و استفاده از آن در کاغذ با هدف بهبود خواص ضدباکتری آن. نشریه جنگل و فرآورده های چوب, 68(3), 547-557. doi: 10.22059/jfwp.2015.55589fa_IR
dc.identifier.issn5052-2008
dc.identifier.issn2383-0530
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/jfwp.2015.55589
dc.identifier.urihttps://jfwp.ut.ac.ir/article_55589.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/264894
dc.description.abstractدر این مطالعه، به‌منظور کاهش خطرهای ناشی از ذرات نانو‌نقره از طریق جذب پوستی و تنفسی، نانونقرة میکروبال با میانگین ابعاد حدود یک میکرومتر تولید و در بهبود خواص ضدباکتری کاغذ به‌کار گرفته شد. سطوح مختلفی از غلظت نانونقره میکروبال در ساخت کاغذ استفاده شد. خواص ضدباکتری کاغذهای ساخته‌شده با استفاده از باکتری‏های اشرشیاکولی و باسیلوس ارزیابی شد. نتایج نشان داد که در دو سطح غلظت مصرفی نانونقره (ppm 25 و ppm 100) کاغذهای تیمار‌شده، رشد باکتری‏ها را به میزان 99 درصد کاهش دادند و موفق به توقف کامل رشد آن‌ها شدند. در‌عین‌حال، نتایج نشان داد که استفاده از نانونقره میکروبال به‌منزلة مادة افزودنی، موجب افت هیچ‌یک از خواص فیزیکی، مکانیکی و نوری کاغذ، به‌جز پارامتر درجة روشنی، نشد. بالک کاغذها افزایش معناداری از خود نشان داده است. همچنین، حضور نانونقرة میکروبال تأثیر معناداری بر جذب آب کاغذهای حاصل ندارد.fa_IR
dc.format.extent592
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تهرانfa_IR
dc.publisherUniversity of Tehranen_US
dc.relation.ispartofنشریه جنگل و فرآورده های چوبfa_IR
dc.relation.ispartofForest and Wood Productsen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/jfwp.2015.55589
dc.subjectاشرشیا‌کلایfa_IR
dc.subjectباسیلوسfa_IR
dc.subjectخواص ضدباکتریاییfa_IR
dc.subjectنانونقرهfa_IR
dc.titleتولید نانونقرة میکروبال و استفاده از آن در کاغذ با هدف بهبود خواص ضدباکتری آنfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه علوم و مهندسی کاغذ، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentکارشناس ارشد صنایع خمیر و کاغذ، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار گروه علوم و مهندسی کاغذ، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گرگان، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدکتری تخصصی صنایع خمیر و کاغذ، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات، تهران، ایرانfa_IR
dc.citation.volume68
dc.citation.issue3
dc.citation.spage547
dc.citation.epage557


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد