• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی تخصصی دانش انتظامی همدان
    • دوره 5, شماره 2
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • فصلنامه علمی تخصصی دانش انتظامی همدان
    • دوره 5, شماره 2
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    ویژگی‌های اجتماعی پلیس مسلمان و راهکارهای کاربردی آن‌ها در ناجا از دیدگاه مقام معظم رهبری، حضرت آیت‌الله امام‌خامنه‌ای(مدظله العالی)

    (ندگان)پدیدآور
    دلاوری, امیدملکی, احمدقزوینه, هادی
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    350.7کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    پژوهش حاضر با هدف شناسایی ویژگی­های اجتماعی پلیس مسلمان و راهکارهای کاربردی آن­ها در ناجا از دیدگاه مقام معظم رهبری انجام پذیرفته است. روش مورد استفاده در این پژوهش از نوع تحقیق­های کیفی بوده که با بهره­گیری از روش توصیفی انجام پذیرفته است. بنابراین، فاقد فرضیه، جامعه آماری و روش نمونه گیری است. روش جمع آوری اطلاعات در این پژوهش به‌صورت کتابخانه­ای و مراجعه به اسناد و منابع مکتوب و مبتنی بر یادداشت­برداری انجام گرفته‌ است زیرا؛ تعاریف مختلفی از پلیس جامعه­محور از سوی دانشمندان غیرمسلمان مطرح شده و آن‌ها همراه با این تعاریف راهکارهایی برای تحقق آن ارائه داده‌اند. مسأله و هدف اصلی این مقاله تبیین ویژگی­های اجتماعی پلیس مسلمان و راهکارهای تحقق آن در ناجا است. بنابراین، این پژوهش تلاش کرده در راستای وظایف ذاتی مقرر شده برای نیروی انتظامی در قانون، با نگرشی نو ویژگی‌های اجتماعی پلیس مسلمان را با استفاده از دیدگاه­های مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه‌ای(مدظله العالی) استخراج و تبیین نماید. در پژوهش حاضر، در جهت تجزیه و تحلیل اطلاعات به­دست آمده از روش تحلیل محتوا بهره گرفته شده است، در نتیجه تصریح گردید بر اساس دیدگاه مقام معظم رهبری(مدظله) مهم­ترین ویژگی­های اجتماعی پلیس مسلمان اعم از خدمت به مردم با نیت الهی و قصد قربت، امر به معروف و نهی از منکر، اقتدار همراه با رأفت، عفت و پاکدامنی، صحت عمل، درستکاری ، امانت داری و عدالت می­باشد.
    کلید واژگان
    ویژگی‌های اجتماعی
    پلیس مسلمان
    پلیس جامعه‌محور
    نیروی انتظامی

    شماره نشریه
    2
    تاریخ نشر
    2018-07-23
    1397-05-01
    ناشر
    فرماندهی انتظامی استان همدان
    سازمان پدید آورنده
    کارشناس ارشد موادمخدر دانشگاه علوم انتظامی امین
    کارشناس ارشد فرماندهی و مدیریت انتظامی دانشگاه علوم انتظامی امین
    کارشناس ارشد علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی

    شاپا
    2383-3548
    23833548
    URI
    http://hamedan.jrl.police.ir/article_91469.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/257

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب