بررسی خصوصیات زراعی، تنوع ژنتیکی و روابط بین صفات در لاینهای حاصل از توده بومی بزرک در اصفهان
(ندگان)پدیدآور
خندان, عاطفهسعیدی, قدرتالهنوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
بزرک ( Linum usitatissimum L. ) گیاهی است دانه روغنی با سازگاری وسیع که روغن آن بسته به ژنوتیپ میتواند به مصارف صنعتی و یا خوراکی برسد. روغن ژنوتیپهای معمولی به لحاظ میزان بالای اسید چرب لینولنیک (50% > ) به عنوان روغن خشکشونده مصرف صنعتی دارد ولی روغن ژنوتیپهای جدید حاصل از برنامههای بهنژادی  دارای میزان اسید لینولنیک بسیار پایین (2%  ) به عنوان روغن خشکشونده مصرف صنعتی دارد ولی روغن ژنوتیپهای جدید حاصل از برنامههای بهنژادی  دارای میزان اسید لینولنیک بسیار پایین (2% 
کلید واژگان
بزرکتنوع ژنتیکی
همبستگی
وراثتپذیری
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2004-03-201383-01-01




