دوره 3, شماره 0

 

ارسال های اخیر

  • مقایسه سیمان وامولسیون قیر در تثبیت خاکهای واگرا 

    رحیمی, حسن؛ فکور, کریم (پرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران, 1995-06-22)
    برای تثبیت خاکهای واگرا استفاده از مواد مختلفی از جمله نمک های چند ظرفیتی‘ موادقیری و رزین ها پیشنهاد گردیده است. در این تحقیقات برای اولین بار استفاده از سیمان ومقایسه مشخصات فنی آن با امولسیون قیر در تثبیت خاکهای واگرا ...

  • بررسی اثرات پایه وکلرور کلسیم برروی تولید اتیلن وبرخی صفات کیفی میوه رددلیشس در سردخانه 

    پیرمرادیان, محسن؛ بابالار, مصباح (پرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران, 1995-06-22)
    میوه های سیب رقم رددلیشس پیوند شده دو پایه M9 و M26 درزمان 143 روز بعد از مرحله تمام گل طی سالهای 73-1372برداشت گردید. و پس از انتقال به آزمایشگاه با غلظت های 4و8 درصد (W/V) کلرور کلسیم به روش غوطه ور سازی ‘ تیمار و در طی ...

  • تاثیر تاریخ کاشت روی عملکرد دانه سه رقم ذرت درمنطقه اصفهان 

    سرمدنیا, غلامحسین (پرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران, 1995-06-22)
    بمنظور تعیین مناسبترین تاریخ کاشت ذرت دانه ای درمنطقه برآن اصفهان‘ اثر تاریخهای مختلف کاشت بفاصله 15 روز برعملکرد دانه ارقام ذرت زودرس‘ میانرس و دیررس برای مدت دو سال در منطقه اصفهان مورد مطالعه قرارگرفت . نتایج این بررسی ...

  • بررسی تغیییرات مقادیر اتیلن درزمان برداشت وضمن نگهداری در انبار در میوه سیب رقم گلدن دلیشز 

    بابالار, مصباح؛ وپورقاسم, رضا (پرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران, 1995-06-22)
    این تحقیق طی یک دوره دو ساله در سالهای 1373-1372 در باغ تحقیقات دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران بر روی درختان سیب رقم گلدن دلیشز پیوند شده بر روی پایه M9 انجام شده است. این بررسی در قالب یک طرح آزمایشی فاکتوریل با بلوکهای ...

  • بررسی اثرات دانه گرده پنج رقم پایه نر خرما برروی خصوصیات شیمیایی خرمای مضافتی جیرفت 

    طلائی, علیرضا؛ پناهی, بهمن (پرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران, 1995-06-22)
    دردرخت خرما‘ نوع گرده می تواند برروی خصوصیات شیمیایی میوه اثر گذارد‘ بطوریکه درتعیین کیفیت و کمیت میوه موثر می باشد. بنابرین انتخاب دانه گرده مناسب برای گرده افشانی درخت خرما از اهمیت ویژه ای برخوردار است. لذا بمنظور انتخاب ...