• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله علوم کشاورزی ایران
    • دوره 3, شماره 0
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله علوم کشاورزی ایران
    • دوره 3, شماره 0
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    بررسی تغیییرات مقادیر اتیلن درزمان برداشت وضمن نگهداری در انبار در میوه سیب رقم گلدن دلیشز

    (ندگان)پدیدآور
    بابالار, مصباحوپورقاسم, رضا
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    552.4کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    این تحقیق طی یک دوره دو ساله در سالهای 1373-1372 در باغ تحقیقات دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران بر روی درختان سیب رقم گلدن دلیشز پیوند شده بر روی پایه M9 انجام شده است. این بررسی در قالب یک طرح آزمایشی فاکتوریل با بلوکهای کاملا تصادفی با پنج تیمارکه شامل تاریخ های برداشت بوده درسه تکرار اجراء شد . درهر تاریخ برداشت ونیز طی دوره نگهداری در انبار هر 45 روز یکبار تعداد 15 عدد میوه از هرتکرار مورد آزمایشهای زیر قرار گرفت. اندازه گیری هورمون اتیلن میوه‘ استحکام بافت‘ نشاسته‘ اسیدیته ‘ PH‘ درصد مواد جامد قابل حل ودرصد کاهش وزن میوه در انبار. درخاتمه نگهداری میوه ها در انبار‘ میوه های برداشت شده در تاریخ های مختلف در رابطه با طعم‘ مزه‘ بافت وکیفیت ظاهری با استفاده از پاتل تست (گروه تعیین کننده با استفاده از حواس) موردقضاوت قرار گرفت وبهترین تاریخ برداشت جهت نگهداری طویل المدت میوه در انبار مشخص شد. نتایج مقایسه شاخص اتیلن با دیگر شاخص های برداشت بیانگر آن است که افزایش درمقدار اتیلن 14-7 روز دیرتر ازتغییر سریع درمقدار استحکام ‘ نشاسته و همچنین مواد جامد قابل حل روی می دهد. بنابراین شاخص اتیلن به تنهایی برای تشخیص زمان برداشت میوه مناسب نمی باشد. درصورتی که استفاده از این شاخص به همراه دیگر شاخص های معمول‘ برای تعیین زمان برداشت تجارتی سیب از اطمینان بیشتری برخوردار است. تغییرات کیفی میوه طی شش ماه نگهداری در انبار نشان می دهد. که خواص کیفی میوه بعد از انبار با همان خواص در زمان برداشت همبستگی دارد همچنین ارزیابی میوه بعد ا زانبار به وسیله تست پانل نشان می دهد مناسبترین تاریخ جهت نگهداری د ر انبار د ر شرایط کرج ‘ برداشت 7±147 روز بعد از مرحله تمام گل است.

    شماره نشریه
    0
    تاریخ نشر
    1995-06-22
    1374-04-01
    ناشر
    پرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران

    URI
    https://jijas.ut.ac.ir/article_16446.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/256485

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب