مرور دوره 1, شماره 0 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 6 از 6
-
بررسی مسائل بازار رسانی برنج در استان گیلان
(پرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران, 1996-03-20)بازاریابی محصولات کشاورزی به معنای وسیع کلمه شامل کلیه فعالیتهایی است که در جریان کالا ومواد خام از مزرعه تا مرحله مصرف نهایی وجود دارد. فروش و اقدامات مربوط به قیمت گذاری ‘ سودی که واسطه کسب می کنند‘ به ما کمک می کند که ...
-
مبارزه بیولوژیک با جدا شده هایی از قارچها ی آنتاگونیست علیه Rhizoctonia solani عامل پوسیدگی بذر ومرگ گیاهچه لوبیا
(پرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران, 1996-03-20)در آزمایش اضافه کردن اسپر جدا شده هائی ا زگونه های قارچهای آنتاگونیست Gliocladium , T.harzianum , Trichoderma viride, virens به میزان 107عدد اسپر به هر گرم خاک گلدانی آلوده به Rhizoctonia solani وکاشت بذر لوبیا در گلدان ...
-
لایه های نفوذ ناپذیر و پراکندگی نمک در خاکهای منطقه رودشت اصفهان
(پرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران, 1996-03-20)وجود‘ نحوه تشکیل و تاثیر لایه های نفوذ ناپذیر در خاکهای رودشت اصفهان مطالعه شد. با تعیین اندکس تشابه ‘ انقطاع سنگی در خاکهای مورد مطالعه بررسی گردید. در موقعیتهای که عمق لایه نفوذناپذیر با عمق انقطاع سنگی مطابقت داشت . ...
-
بررسی اثر کاهش شدت نور بر روی رشد ونمو ذرت
(پرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران, 1996-03-20)هدف از این تحقیق مطالعه نحوه رشد ونمو در شرایط مختلف نوری بوده است. با استفاده از توریهای پلاستیکی مخصوصی میزان نور طبیعی خورشید از 100 درصد وضعیت موجود به 75 درصد ‘ 50 درصد و 25 درصد کاهش داده شد واثرات این کاهش بر روی ...
-
وضعیت بیماری باکتریائی آتشک روی درختان میوه د رمنطقه کرج 1374-1368
(پرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران, 1996-03-20)بیماری باکتریایی آتشک اولین بار در ایران برروی گلابی از منطقه برغان کرج توسط نگارندگان گزارش شد. به دنبال آن بیماری روی سایر میزبانها درقزوین و در استان آذربایجان غربی نیز مشاهده گردید. در سال 1373 آلودگیهای پراکنده ونسبتا ...
-
رابطه بین کیفیت آرد وزیر واحدهای گلوتنین باوزن مولکولی بالا در گندم
(پرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران, 1996-03-20)روابط بین زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی بالا وخواص کیفی آرد با استفاده از لاین های هموزیگوت تصادفی حاصل از تلاقی بین 5 واریته با ارزش نانوائی کم و زیاد وواجد آللهای مختلف در 3 لوکوس کنترل کننده پروتئین ذخیره ای گندم ...



