نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorحسین تبار قاسم آباد, بابکfa_IR
dc.contributor.authorباغبان کنعانی, پیامfa_IR
dc.contributor.authorعظیمی یوالاری, صباfa_IR
dc.contributor.authorبویه, مهردادfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T03:44:01Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T03:44:02Z
dc.date.available1399-07-09T03:44:01Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T03:44:02Z
dc.date.issued2017-08-23en_US
dc.date.issued1396-06-01fa_IR
dc.date.submitted2018-10-20en_US
dc.date.submitted1397-07-28fa_IR
dc.identifier.citationحسین تبار قاسم آباد, بابک, باغبان کنعانی, پیام, عظیمی یوالاری, صبا, بویه, مهرداد. (1396). تأثیر سطوح مختلف ال-کارنیتین و مخلوط لیزین- متیونین اضافی بر عملکرد و جمعیت میکروبی سکوم و خصوصیات آنتی‌اکسیدانی خون جوجه گوشتی. تحقیقات دام و طیور, 6(12), 49-63. doi: 10.22077/jlr.2017.879fa_IR
dc.identifier.issn2322-1747
dc.identifier.issn2645-4750
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22077/jlr.2017.879
dc.identifier.urihttp://jlr.birjand.ac.ir/article_879.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/246871
dc.description.abstractاین آزمایش با استفاده از 270 قطعه جوجه نر گوشتی سویه راس(308)، به منظور بررسی تأثیر سطوح مختلف ال-کارنیتین و مخلوط لیزین- متیونین اضافی بر عملکرد و جمعیت میکروبی سکوم و خصوصیات آنتی­اکسیدانی خون جوجه گوشتی انجام گرفت. آزمایش به روش فاکتوریل 3×3 در قالب طرح کاملاً تصادفی با 9 تیمار در 3 تکرار و 10 قطعه در هر تکرار، طی سه دوره آغازین (صفر تا 10روزگی)، رشد (11 تا 24 روزگی) و پایانی (25 تا 42 روزگی) صورت گرفت. سطوح صفر، 75 و 150 میلیگرم در کیلوگرم ال-کارنیتین و سطوح 0، 15 و 30 درصد مخلوط لیزین- متیونین (با نسبت یکسان) بیش از توصیه دفترچه راهنمای سویه راس (308) در این آزمایش استفاده گردید. نتایج نشان داد که کمترین افزایش وزن و بیشترین ضریب تبدیل خوراک در تیمار شاهد و تیمار حاوی 150 میلی­گرم ال-کارنیتین و 30 درصد مخلوط لیزین- متیونین اضافی مشاهده شد (05/0Pfa_IR
dc.format.extent849
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه بیرجندfa_IR
dc.publisherUniversity of Birjanden_US
dc.relation.ispartofتحقیقات دام و طیورfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Livestock Researchen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22077/jlr.2017.879
dc.subjectافزایش وزنfa_IR
dc.subjectجوجه گوشتیfa_IR
dc.subjectضریب تبدیل خوراکfa_IR
dc.subjectلاکتوباسیلfa_IR
dc.subjectمصرف خوراکfa_IR
dc.titleتأثیر سطوح مختلف ال-کارنیتین و مخلوط لیزین- متیونین اضافی بر عملکرد و جمعیت میکروبی سکوم و خصوصیات آنتی‌اکسیدانی خون جوجه گوشتیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentدانش‌آموخته کارشناسی ارشد تغذیه دام، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، گروه علوم دامی، رشت، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی دکتری تغذیه طیور دانشگاه تبریز،گروه علوم دامی، تبریز، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentدانش‌آموخته کارشناسی ارشد تغذیه دام، دانشگاه ارومیه، گروه علوم دامی، ارومیه، ایران.fa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، گروه علوم دامی، رشت، ایران.fa_IR
dc.citation.volume6
dc.citation.issue12
dc.citation.spage49
dc.citation.epage63


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد