• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تحقیقات دام و طیور
    • دوره 1, شماره 3
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • تحقیقات دام و طیور
    • دوره 1, شماره 3
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    ارزش تغذیه‌ای ضایعات کارخانجات شیرینی‌پزی(بیسکویت) استان آذربایجان شرقی در جیره غذایی جوجه‌های گوشتی

    (ندگان)پدیدآور
    حسن زاده سیدی, آرشعلی‌زاده, بهرامجانمحمدی, حسین
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    316.1کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    این پژوهش جهت بررسی اثر استفاده از ضایعات کارخانجات شیرینی­پزی (بیسکویت) استان آذربایجان شرقی در جیره­های غذایی جوجه‌های گوشتی بر عملکرد، صفات لاشه و پارامتر‌های خونی انجام گرفت. آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی با600 قطعه جوجه گوشتی یک روزه سویه راس 308 از سن 15 تا 49 روزگی در 5 تیمار و 5 تکرار انجام گردید. ضایعات بیسکویت در سطوح 0، 10، 15، 20 و 25 درصد جایگزین ذرت در جیره­های غذایی شد. نتایج حاصله نشان داد که استفاده از ضایعات بیسکویت سبب بروز تفاوت‌های معنی‌دار در بیشتر صفات عملکردی می­گردد (01/0>P). بالاترین مقدار مصرف خوراک و افزایش وزن مربوط به جیره‌های غذایی حاوی 25% ضایعات بیسکویت می‌باشد (01/0>P). استفاده از ضایعات بیسکویت در سطوح مختلف بعنوان جایگزین برای ذرت از انتهای هفته چهارم تا پایان دوره پرورش باعث بهبود ضریب تبدیل غذایی گردید و بهترین ضریب تبدیل غذایی در سطح 25% استفاده از ضایعات بیسکویت حاصل شد (851/1 در مقابل 914/1). جوجه­های گوشتی تغذیه شده با سطوح مختلف ضایعات بیسکویت کمترین مقادیر چربی محوطه بطنی و بالاترین مقدار وزن لخم لاشه و وزن سینه را داشتند (01/0>P). در رابطه با پارامتر‌های خونی اندازه‌گیری شده تفاوت معنی‌داری بین تیمار شاهد با سایر تیمارها مشاهده نشد و همه نمونه‌های خون از نظر پارامترهای خونی (تری­گلیسرید، کلسترول، LDL و HDL) اندازه­گیری شده در سطح نرمال قرار داشتند.
    کلید واژگان
    پارامترهای خونی
    جیره‌های غذایی
    جوجه‌های گوشتی
    ضایعات بیسکویت

    شماره نشریه
    3
    تاریخ نشر
    2012-11-21
    1391-09-01
    ناشر
    دانشگاه بیرجند
    University of Birjand

    شاپا
    2322-1747
    2645-4750
    URI
    https://dx.doi.org/10.22077/jlr.2013.172
    http://jlr.birjand.ac.ir/article_172.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/246750

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب