دوره 4, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
- 
تجزیه و تحلیل ژنتیکی و فنوتیپی صفات رشد در برههای کردی استان خراسان شمالی (دانشگاه بیرجندUniversity of Birjand, 2015-05-22)هدف از انجام این مطالعه، بررسی خصوصیات ژنتیکی و فنوتیپی وزن بدن برههای کردی در سنین مختلف بود. به این منظور رکوردهای مربوط به صفات رشد 5144 رأس بره حاصل از 161 رأس قوچ و 1982 رأس میش استفاده گردید. صفات مورد مطالعه شامل ...
 
- 
مقایسه میزان الکترولیتهای خون در شتران چهار منطقه جغرافیایی ایران (دانشگاه بیرجندUniversity of Birjand, 2015-05-22)این مطالعه به منظور بررسی برخی ویژگیهای فیزیولوژیک مرتبط با سازگاری به شرایط سخت محیطی در چهار نژاد شتر بومی ایران با اقلیمهای متفاوت در سنین مختلف از هر دو جنس نر و ماده انجام شد. مادههای بالغ از هر دو گروه آبستن و غیر ...
 
- 
بررسی بهرهوری عوامل تولیدی و رقابتی در تولید گوشت مرغ (مطالعه موردی: مرغداریهای شهرستان نیشابور) (دانشگاه بیرجندUniversity of Birjand, 2015-05-22)گوشت مرغ یکی از مهمترین مواد غذایی است و تولید اقتصادی آن از ضروریات میباشد. افزایش بهرهوری و کارایی در یک واحد تولیدی به مفهوم کاهش هزینه تولید هر واحد محصول و قیمت تمام شده آن میباشد و در نتیجه توان واحد در رقابت با ...
 
- 
اثر تزریق اسیدآمینه، آلبومین و دکستروز درون تخممرغ جنیندار بر ریختشناسی روده کوچک، وزن اندامهای ایمنی و رشد جوجههای گوشتی (دانشگاه بیرجندUniversity of Birjand, 2015-05-22)این مطالعه با هدف بررسی اثر تزریق برخی مواد مغذی به تخممرغهای جنیندار حاصل از مرغهای مادر گوشتی بر رشد دستگاه گوارش، اندامهای ایمنی و عملکرد رشد جوجههای گوشتی انجام شد. تعداد 360 عدد تخممرغ بارور حاصل از مرغهای ...
 
- 
اثر شکل فیزیکی خوراک بر عملکرد پروار برههای نر لری بختیاری (دانشگاه بیرجندUniversity of Birjand, 2015-05-22)هدف این مطالعه، بررسی اثر شکل فیزیکی خوراک بر عملکرد پروار برههای نر لری بختیاری بود. به این منظور، 36 رأس بره نر سالم با میانگین وزن 27/3±2/41 کیلوگرم به طور تصادفی به سه گروه 12 رأسی، برای دریافت سه نوع خوراک تقسیم شدند. ...
 



