تأثیر جایگزینی آرد ماهی با سطوح مختلف کنجاله کانولا بر عملکرد رشد، بقا و ترکیب شیمیایی لاشه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt)
(ندگان)پدیدآور
ملک پور, محمدعلاف نویریان, حمیدسجادی, میرمسعودمحسنی, محمودنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
این تحقیق بهمنظور جایگزینی آرد ماهی با سطوح مختلف کنجاله کانولا و تأثیر آن بر عملکرد رشد، بقا و ترکیب شیمیایی لاشه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt) انجام گرفت. پنج جیره غذایی دارای پروتئین یکسان (45 درصد) و انرژی یکسان (53/18 کیلوژول بر گرم) فرموله شد. تیمار 1 بهعنوان تیمار شاهد و بدون کنجاله کانولا و در تیمارهای 2 (10C)، 3 (20C)، 4 (30C) و 5 (40C) بهترتیب 10، 20، 30 و 40 درصد کنجاله کانولا جایگزین آرد ماهی شد. بچه ماهیان با وزن اولیه 34/0±80/22 گرم (انحراف معیار ± میانگین) در قالب پنج تیمار و سه تکرار به مدت 10 هفته تغذیه شدند. در پایان آزمایش عملکرد رشد، بقا و ترکیب شیمیایی لاشه مورد بررسی قرار گرفت. طبق نتایج بدست آمده، بین شاخصهای رشد و ترکیب شیمیایی لاشه در تیمارهای مختلف اختلاف معنیدار مشاهده شد (05/0>P). کمترین عملکرد رشد در تیمار 40C مشاهده شد و بین این تیمار و سایر تیمارها اختلاف معنیدار آماری وجود داشت (05/0>P). از لحاظ عملکرد رشد بین تیمار 40C و 30 Cاختلاف معنیدار آماری مشاهده نشد (05/0
کلید واژگان
کنجاله کانولاتاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt)
رشد
ترکیب بدن
شیلات و ذخایر دریایی
شماره نشریه
3تاریخ نشر
2016-11-211395-09-01
ناشر
انجمن علوم و فنون دریاییKhorramshahr University of Marine Science and Technology
سازمان پدید آورنده
گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی،دانشگاه گیلان، صومعهسراگروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی،دانشگاه گیلان، صومعهسرا
گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی،دانشگاه گیلان، صومعهسرا
موسسه تحقیقات بین المللی تاسماهیان دریای خزر، رشت
شاپا
2008-89652538-5380




