مرور دوره 17, شماره 4 بر اساس موضوع "" ماندگاری""
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
مقایسه ترکیبات شیمیایی، خصوصیات بافت و رنگ شانک Acanthopagrus morrisoni (کامل، شکم خالی، فیله شده) تحت تاثیر بسته ندی اتمسفر تغییر یافته در دمایᵒC 18 -
(انجمن علوم و فنون دریاییKhorramshahr University of Marine Science and Technology, 2019-02-20)در این مطالعه ماندگاری ماهی شانک زرد باله به صورت کامل، شکم خالی و فیله شده در بسته بندی اتمسفر تغییر یافته با اندازهگیری شاخص های بافت، رنگ و حسی طی 4 ماه در شرایط انجماد مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل نشان داد که تغییرات ...



