مقایسه فاکتورهای خونی و میزان رشد ماهی قزلآلای رنگینکمان Oncorhyncus mykiss در آب لبشور و شیرین
(ندگان)پدیدآور
مسائلی, شهرهحسین زاده صحافی, همایونعلیزاده, مرتضینگارستان, حسیننوع مدرک
Textپژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
در این تحقیق تغییرات فاکتورهای خونی ومقایسه رشد ماهیان قزل آلا در آب لب شوربا شوری برابر 9/8گرم بر لیتر  و آب  شیرین مورد بررسی قرار گرفت. جهت انجام این تحقیق، تعداد 180 قطعه بچه ماهی قزل آلا با وزن 1/0 ± 1/47 گرم در 6 حوضچه پلی اتیلنی با ظرفیت 5/1 مترمکعب آب رها سازی گردید .  هر تیمار (آب لب شور و آب شیرین)در 3 تکرار انجام گردید . در طول دوره آزمایش کلیه شرایط محیط زیست دیگرثابت نگهداشته شد. غذادهی در طول دوره پرورش به طور یکسان برای هر دو تیمار و با توجه به دمای آب و بیوماس ماهی ها صورت گرفت.
هر 15 روز یکبار از ماهیان زیست سنجی انجام و ثبت گردید. پس از 126 روز ماهیان به صورت زنده به آزمایشگاه انتقال و پس از توزین (گرم) و طول سنجی(سانتی متر) ،خونگیری مستقیم از قلب انجام گردید، وفاکتورهای خونی موردنظر اندازه گیری شد . نتایج نشان داد رشد ماهیان در آب لب شور بعد از مرحله سوم بیومتری افزایش معنی داری نسبت به تیمار دیگر نشان داد. (   05/0 p P).   Mono و Neut و Eos و یون سدیم درخون ماهیان آب لب شور و آب شیرین نسبت به هم اختلاف معنی داری نداشتند (05/0 p
کلید واژگان
فاکتورهای خونیقزل آلای رنگین کمان
آب لب شور
آب شیرین
بیولوژی دریا
شیلات
شماره نشریه
3تاریخ نشر
2010-11-221389-09-01
ناشر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمالسازمان پدید آورنده
دانشکده علوم فنون دریایی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمالمؤسسه تحقیقات شیلات ایران
مؤسسه تحقیقات شیلات ایران
مؤسسه تحقیقات شیلات ایران
شاپا
2008-2193۲۵۸۸-۷۵۳X




