نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorموسوی راد, سید جلال الدینfa_IR
dc.contributor.authorاخلاقیان طاب, فردینfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T03:11:50Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T03:11:50Z
dc.date.available1399-07-09T03:11:50Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T03:11:50Z
dc.date.issued2013-08-23en_US
dc.date.issued1392-06-01fa_IR
dc.date.submitted2012-07-22en_US
dc.date.submitted1391-05-01fa_IR
dc.identifier.citationموسوی راد, سید جلال الدین, اخلاقیان طاب, فردین. (1392). طراحی یک سیستم خبره برای تشخیص اصالت ارقام برنج با استفاده از ترکیب ویژگی های بافتی تصاویر توده ی برنج. مجله ماشین بینایی و پردازش تصویر, 1(1), 11-18.fa_IR
dc.identifier.issn2383-1197
dc.identifier.urihttp://jmvip.sinaweb.net/article_3774.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/235626
dc.description.abstractبرنج یکی از مهمترین مواد غذایی در ایران می باشد. ممکن است یک رقم برنج با کیفیت بالا با اهدافی مثل سودجویی با یک رقم برنج دیگر که کیفیت پایین تری دارد مخلوط شود. این مقاله به ارائه ی یک سیستم خبره جهت تشخیص اصالت ارقام برنج با استفاده از تصاویر گرفته شده از توده ی برنج پرداخته است. ایده¬ی اصلی جهت تشخیص اصالت بر روی بافت برنج استوار است که ممکن است با مخلوط شدن دو رقم برنج با یکدیگر، بافت توده ی آنها نیز تغییر نماید.  به این منظور، در ابتدا، با استفاده از یک جعبه سیاه در فواصل مختلف ترکیبی، تصویربرداری انجام شد. سپس ویژگیهای بافتی مربوط به توده ی برنج با استفاده از سه روش هیستوگرام تصویر، ماتریس هم رویدادی و الگوی دودویی محلی  به دست آمد. جهت پیداکردن ویژگی های برتر استخراجی، از الگوریتم ژنتیک استفاده شد. سپس از یک شبکه عصبی برای رگرسیون استفاده شد. ورودی این شبکه عصبی، ویژگی های برتر استخراجی و خروجی آن درصد ترکیب بود. بهترین کارایی با استفاده از الگوی دودویی محلی با مقدار خطای 92/4 و ضریب همبستگی9153/0 به دست آمد. برای بهبود نتایج ارائه شده، نتایج مرحله قبل با هم ترکیب شد که مقدار خطا به 21/4 و ضریب همبستگی 9356/0 کاهش پیدا کرد. نتایج این پژوهش می تواند در ساخت یک سیستم اصالت سنج ارقام برنج مورد استفاده قرار گیرد.fa_IR
dc.format.extent888
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherانجمن ماشین بینایی و پردازش تصویر ایرانfa_IR
dc.publisherIranian Society of Machine Vision and Image Processingen_US
dc.relation.ispartofمجله ماشین بینایی و پردازش تصویرfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Machine Vision and Image Processingen_US
dc.subjectاصالت سنجیfa_IR
dc.subjectبرنجfa_IR
dc.subjectبافتfa_IR
dc.subjectالگوریتم ژنتیکfa_IR
dc.subjectهیستوگرامfa_IR
dc.subjectماتریس هم رویدادیfa_IR
dc.subjectالگوی دودویی محلیfa_IR
dc.titleطراحی یک سیستم خبره برای تشخیص اصالت ارقام برنج با استفاده از ترکیب ویژگی های بافتی تصاویر توده ی برنجfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه کردستان، گروه مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات - دانشگاه کاشان، گروه مهندسی کامپیوترfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه کردستان، گروه کامپیوتر و فناوری اطلاعاتfa_IR
dc.citation.volume1
dc.citation.issue1
dc.citation.spage11
dc.citation.epage18


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد