مرور دوره 8, شماره 3 (پیاپی 24) بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 7 از 7
-
بررسی میزان افلاتوکسین M1 در نمونه های شیر کارخانه های لبنیاتی گیلان به روش الایزا
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد جهرمIslamic Azad University, Jahrom Branch, 2015-11-22)آفلاتوکسین M1 از متابولیت های آفلاتوکسین B1 است و در شیر حیواناتی که با غذای آلوده تغذیه شده باشند یافت می گردد. وجود آفلاتوکسین M1 در شیر باعث ایجاد مشکلاتی در انسان مانند سرکوب سیستم ایمنی، ایجاد جهش، ناقص الخلقه زایی ...
-
تولید گلوکز از پساب برنج با استفاده از فرآیند هیدرولیز آنزیمی آسپرژیلوس نایجر به منظور تولید اتانول
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد جهرمIslamic Azad University, Jahrom Branch, 2015-11-22)سابقه و هدف: پساب برنج یکی از مهم ترین و فراوان ترین پساب های شهری است که روزانه به میزان فراوانی تولید می شود. و به دلیل بار بالای مواد آلی می تواند به عنوان گزینه مناسب در تولید اتانول(سوخت زیستی ...
-
بهینه سازی روش آنالیز واحدهای پشت سر هم تکرار شونده (VNTR ) در ماشین های ترموسایکلر کلاسیک به منظور تایپینگ مولکولی بورخولدریا مالئی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد جهرمIslamic Azad University, Jahrom Branch, 2015-11-22)سابقه و هدف: بورخولدریا مالئی عامل مشمشه و یکی از قدیمی ترین بیماری های عفونی واگیردار و مشترک بین انسان و حیوان است که اغلب تک سمی ها (اسب، الاغ، قاطر و گورخر) را مبتلا می نماید. همگام با پیشرفت ...
-
بهینه سازی منبع نیتروژنی مناسب به منظور تولید اریترومایسین توسط سویه ساکارو پلی اسپورا اریترا
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد جهرمIslamic Azad University, Jahrom Branch, 2015-11-22)سابقه و هدف: افزایش بازده تولید محصول همراه کاهش هزینه های تمام شده، از جنبه های مهم تحقیقات زیست فناوری است. از آنجایی که آنتی بیوتیک ها از نظر مصرف سالیانه، مقام دوم را میان فرآورده های زیستی ...
-
تشخیص سریع ویروس لارینگو تراکئیت عفونی (ILTV) با استفاده از روش Real-time PCR مبتنی بر ژن اختصاصی UL27
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد جهرمIslamic Azad University, Jahrom Branch, 2015-11-22)سابقه و هدف: ویروس لارینگو تراکئیت عفونی (ILTV)، از مهمترین عوامل بیماری زا از نظر اقتصادی در صنعت طیور است. ماکیان تنها مخزن اصلی این ویروس به شمار می آیند. در حال حاضر برای تشخیص این ویروس روش ...
-
بهینه سازی روش شناسایی اشریشیا کلی در بستنی بر مبنی 16S rDNA
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد جهرمIslamic Azad University, Jahrom Branch, 2015-11-22)سابقه و هدف: شیر و فرآورده های آن در بعضی شرایط، موجب رشد عوامل بیماری زا از جمله اشریشیا کلی که مهمترین آلوده کننده مواد غذایی است می گردند. این مطالعه با هدف بهینه سازی روش شناسایی اشریشیا کلی ...
-
شناسایی مولکولی باکتری اشریشیا کلی K99 و ارزیابی تیتر سرمی آن در حیوان آزمایشگاهی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد جهرمIslamic Azad University, Jahrom Branch, 2015-11-22)سابقه و هدف: اشریشیا کلی مهمترین عامل ایجاد اسهال گوساله ها در روزهای اول زندگی می باشد. از مهمترین راهبردهای کنترل و پیشگیری از این بیماری واکسیناسیون مادران بارداراست که به واسطه خوراندن آغوز ...



