نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمیری قلعه نویى, میناfa_IR
dc.contributor.authorبرزگر, محسنfa_IR
dc.contributor.authorسحرى, محمد علىfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T03:04:33Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T03:04:33Z
dc.date.available1399-07-09T03:04:33Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T03:04:33Z
dc.date.issued2003-03-21en_US
dc.date.issued1382-01-01fa_IR
dc.identifier.citationمیری قلعه نویى, مینا, برزگر, محسن, سحرى, محمد على. (1382). بهینه سازی تولید شربت اینورت به روش اسیدی. کشاورزی (منتشر نمی شود), 5(1), 55-60.fa_IR
dc.identifier.issn5524-1562
dc.identifier.urihttps://joa.ut.ac.ir/article_10419.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/233092
dc.description.abstractدر این تحقیق، برای بهینه کردن تولید شربت اینورت از شکر، از سه نوع اسید شامل اسید سیتریک، کلریدریک و تارتاریک (هر یک در دو سطح)، دو سطح زمان (1 و 5/1 ساعت) و دو سطح دما (70 و 80 درجه سانتی گراد) استفاده شد. خصوصیات شربت های حاصل از اجرای روشهای مختلف با یکدیگر مقایسه و یک روش استاندارد و بهینه برای تولید آن ارایه شد. بهترین نوع شربت اینورت با استفاده از 08/0 درصد اسید کلریدریک در دمای 80 درجه سانتی گراد و زمان یک ساعت حاصل شد.fa_IR
dc.format.extent182
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofکشاورزی (منتشر نمی شود)fa_IR
dc.relation.ispartofAgriculture (Not Published)en_US
dc.subjectاسید کلریدریکfa_IR
dc.subjectروش اسیدیfa_IR
dc.subjectشربت اینورتfa_IR
dc.subjectقند اینورتfa_IR
dc.titleبهینه سازی تولید شربت اینورت به روش اسیدیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentکارشناس ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرسfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرسfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرسfa_IR
dc.citation.volume5
dc.citation.issue1
dc.citation.spage55
dc.citation.epage60


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد