| dc.contributor.author | میری قلعه نویى, مینا | fa_IR |
| dc.contributor.author | برزگر, محسن | fa_IR |
| dc.contributor.author | سحرى, محمد على | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T03:04:33Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T03:04:33Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T03:04:33Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T03:04:33Z | |
| dc.date.issued | 2003-03-21 | en_US |
| dc.date.issued | 1382-01-01 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | میری قلعه نویى, مینا, برزگر, محسن, سحرى, محمد على. (1382). بهینه سازی تولید شربت اینورت به روش اسیدی. کشاورزی (منتشر نمی شود), 5(1), 55-60. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 5524-1562 | |
| dc.identifier.uri | https://joa.ut.ac.ir/article_10419.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/233092 | |
| dc.description.abstract | در این تحقیق، برای بهینه کردن تولید شربت اینورت از شکر، از سه نوع اسید شامل اسید سیتریک، کلریدریک و تارتاریک (هر یک در دو سطح)، دو سطح زمان (1 و 5/1 ساعت) و دو سطح دما (70 و 80 درجه سانتی گراد) استفاده شد. خصوصیات شربت های حاصل از اجرای روشهای مختلف با یکدیگر مقایسه و یک روش استاندارد و بهینه برای تولید آن ارایه شد. بهترین نوع شربت اینورت با استفاده از 08/0 درصد اسید کلریدریک در دمای 80 درجه سانتی گراد و زمان یک ساعت حاصل شد. | fa_IR |
| dc.format.extent | 182 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه تهران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | کشاورزی (منتشر نمی شود) | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Agriculture (Not Published) | en_US |
| dc.subject | اسید کلریدریک | fa_IR |
| dc.subject | روش اسیدی | fa_IR |
| dc.subject | شربت اینورت | fa_IR |
| dc.subject | قند اینورت | fa_IR |
| dc.title | بهینه سازی تولید شربت اینورت به روش اسیدی | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.contributor.department | کارشناس ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس | fa_IR |
| dc.contributor.department | استادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس | fa_IR |
| dc.citation.volume | 5 | |
| dc.citation.issue | 1 | |
| dc.citation.spage | 55 | |
| dc.citation.epage | 60 | |