بهینه سازی تولید شربت اینورت به روش اسیدی
(ندگان)پدیدآور
میری قلعه نویى, مینابرزگر, محسنسحرى, محمد علىنوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
در این تحقیق، برای بهینه کردن تولید شربت اینورت از شکر، از سه نوع اسید شامل اسید سیتریک، کلریدریک و تارتاریک (هر یک در دو سطح)، دو سطح زمان (1 و 5/1 ساعت) و دو سطح دما (70 و 80 درجه سانتی گراد) استفاده شد. خصوصیات شربت های حاصل از اجرای روشهای مختلف با یکدیگر مقایسه و یک روش استاندارد و بهینه برای تولید آن ارایه شد. بهترین نوع شربت اینورت با استفاده از 08/0 درصد اسید کلریدریک در دمای 80 درجه سانتی گراد و زمان یک ساعت حاصل شد.
کلید واژگان
اسید کلریدریکروش اسیدی
شربت اینورت
قند اینورت
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2003-03-211382-01-01
ناشر
دانشگاه تهرانسازمان پدید آورنده
کارشناس ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرساستادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس
دانشیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس




