دوره 12, شماره 36
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
- 
ارزیابی تأثیر آمیخته بازاریابی بر برچسب خصوصی ارزش ویژه برند (مطالعه موردی: محصولات لبنی) (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات, 2017-11-22)امروزه از طریق استفاده مؤثر از تکنولوژی اطلاعات و ارتباطات، سازمان ها می توانند به مشتریانشان محصولات متنوع با قیمت پایین و خدمات ویژه را در یک زمان ارائه دهند. پژوهش حاضر درصدد شناخت تأثیر آمیخته بازاریابی بر برچسب خصوصی ...
 
- 
بررسی تأثیر تحریفهای شناختی بر تصویر ذهنی برند (مطالعه موردی: مشتریان شرکت همکاران سیستم) (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات, 2017-11-22)یکی از اهداف سازمانهای خدماتی ایجاد تصویر ذهنی متبت از برند خود در ذهن مشتریان است. از این رو امروزه ایجاد تصویر ذهنی مثبت در ذهن مشتریان از مهمترین حوزههای مورد مطالعه در زمینه برند گذاری است. از سوی دیگر، عوامل مختلفی ...
 
- 
بررسی تطبیقی تأثیر برجستگی برند بر تصمیمگیری به خرید در لوازم خانگی ایرانی و خارجی با رویکرد داده بنیاد (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات, 2017-11-22)تحلیل رفتار مصرفکنندگان، شرایط بازار و افزایش سود شرکتها در سالهای اخیر مورد توجه قرار گرفته است. خلق ارزش برای مشتریان و کمک به تصمیمگیری به خرید آنها از جمله مسائل مهمی است که در علم بازاریابی از اهمیت خاصی برخوردار ...
 
- 
رابطهسنجی عوامل مدیریتی، فنی و محیطی با تمایل به پذیرش کسب و کار الکترونیک در میان شرکتهای کوچک و متوسط توزیع کننده محصولات دارویی در شهر تهران (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات, 2017-11-22)هدف پژوهش: در دهههای اخیر با رواج اینترنت، کسبوکارهای الکترونیکی بهعنوان ابزاری برای سازماندهی مدل کسبوکار شناخته میشود. اما در این میان، دنیای کسبوکار الکترونیک برای بسیاری از تازهواردان بسیار ...
 
- 
بررسی تأثیر کیفیت ادراک شده و امنیت ادراک شده خدمات الکترونیکی بر ارزش ویژه برند (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات, 2017-11-22)هدف از این پژوهش "بررسی تأثیر کیفیت ادراک شده و امنیت ادراک شده خدمات الکترونیکی بر ارزش ویژه برند" در صنعت بانکداری اینترنتی میباشد. روش مورد استفاده در این تحقیق از نظر هدف کاربردی و از نظر ماهیت؛ توصیفی–پیمایشی است. ...
 
- 
تأثیر خودپنداره فردی (جمعگرا در برابر فردگرا) و حس نوستالژی بر نگرش و قصد توصیه و خرید مصرفکنندگان محصولات مواد غذایی (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات, 2017-11-22)هدف پژوهش: هدف از این مطالعه بررسی تاثیر خودپنداره فردی (جمعگرا در برابر فردگرا) و حس نوستالژی بر نگرش و قصد توصیه و خرید مصرفکنندگان محصولات مواد غذایی است. روش پژوهش: پژوهش حاضر از نوع کاربردی است و به این خاطر که به ...
 



