نمایش مختصر رکورد

dc.date.accessioned1399-07-09T02:48:30Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T02:48:30Z
dc.date.available1399-07-09T02:48:30Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T02:48:30Z
dc.date.issued2012-06-21en_US
dc.date.issued1391-04-01fa_IR
dc.date.submitted2012-06-30en_US
dc.date.submitted1391-04-10fa_IR
dc.identifier.citation(1391). مهندسی ژنتیک نخود (.Cicer arietinum L)به منظور بهبود کیفی پروتئین دانه. مجله پژوهش‌های تولید گیاهی, 19(1), 1-16.fa_IR
dc.identifier.issn2322-2050
dc.identifier.issn2322-2778
dc.identifier.urihttp://jopp.gau.ac.ir/article_108.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/227541
dc.format.extent292
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانfa_IR
dc.publisherGorgan University Of Agricultural Sciences anden_US
dc.relation.ispartofمجله پژوهش‌های تولید گیاهیfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Plant Production Researchen_US
dc.titleمهندسی ژنتیک نخود (.Cicer arietinum L)به منظور بهبود کیفی پروتئین دانهfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشیfa_IR
dc.citation.volume19
dc.citation.issue1
dc.citation.spage1
dc.citation.epage16


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد