مرور دوره 19, شماره 1 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 5 از 5
- 
اثرات بیشبود آهن در فعالیت آنتی اکسیدانی و الگوی الکتروفورزی پروتئین ها در گیاه برنج رقم شفق (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2012-06-21)
 
- 
بررسی تاثیر گیاهان مختلف کود سبز بر میزان ماده آلی و نیتروژن خاک در شرایط شور (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2012-06-21)
 
- 
تأثیرتنش NaCl بر رشد زایشی برنج ایرانی بر اساس شاخص های تحمل و انتخاب به کمک روش بای پلات (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2012-06-21)
 
- 
مطالعه نحوه توارث تحمل به خشکی در گندم نان با استفاده از روش تجزیه میانگین نسل ها (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2012-06-21)
 
- 
مهندسی ژنتیک نخود (.Cicer arietinum L)به منظور بهبود کیفی پروتئین دانه (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2012-06-21)
 



