نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorصدقی, محمدfa_IR
dc.contributor.authorگلیان, ابولقاسمfa_IR
dc.contributor.authorسلیمانی, پریساfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T02:36:49Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T02:36:49Z
dc.date.available1399-07-09T02:36:49Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T02:36:49Z
dc.date.issued2010-11-22en_US
dc.date.issued1389-09-01fa_IR
dc.date.submitted2010-07-23en_US
dc.date.submitted1389-05-01fa_IR
dc.identifier.citationصدقی, محمد, گلیان, ابولقاسم, سلیمانی, پریسا. (1389). تأثیر استفاده از عصاره‌ شیرین‌بیان (Glycyrrhiza glabra) بر سطح ایمنی، پارامترهای بیوشیمیایی و عملکرد مرغ‌های تخم‌گذار. آسیب‌شناسی درمانگاهی دامپزشکی, 4(315), 933-941.fa_IR
dc.identifier.issn2322-4746
dc.identifier.issn2476-6984
dc.identifier.urihttp://jvcp.iaut.ac.ir/article_518253.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/223394
dc.description.abstractاین آزمایش به منظور بررسی سطوح مختلف عصاره­ شیرین­بیان بر تولید تخم­مرغ، وزن تخم­مرغ، وزن مخصوص، ضریب تبدیل غذایی، کیفیت پوسته و فاکتورهای خونی مرغ­های تخم­گذار انجام شد. 128 قطعه مرغ تخم­گذار در سن 58 هفتگی به مدت 12 هفته با چهار جیره­ حاوی سطوح 0، 2، 4 و 6 گرم بر کیلوگرم عصاره­ شیرین­بیان تغذیه شدند. آزمایش در غالب طرح بلوک­های کامل تصادفی با 4 تکرار و 8 قطعه مرغ در هر تکرار انجام شد. درصد تولید <br /> تخم­مرغ مرغ­هایی که با جیره­ حاوی 4 گرم بر کیلوگرم عصاره­ شیرین­بیان تغذیه شدند، در مقایسه با گروه کنترل، بیشتر (06/0><em>p</em>) و پوسته­ تخم مرغ آنها نسبت به مرغ­های تغذیه شده با 6 گرم بر کیلوگرم عصاره­ شیرین­بیان ضخیم­تر بود (05/0><em>p</em>). درصد چربی حفره بطنی و کلسترول سرم پرندگان تغذیه شده با جیره­ حاوی 6 گرم بر کیلوگرم عصاره­ شیرین­بیان در مقاسیه با جیره­ کنترل، به طور معنی­داری کاهش یافت (05/0><em>p</em>). افزودن 2، 4 و 6 گرم عصاره شیرین­بیان در کیلوگرم جیره، باعث افزایش تیتر SRBC کل و IgG شد.مصرف خوراک، ضریب تبدیل خوراک، وزن تخم­مرغ، وزن پوسته خشک، وزن مخصوص، درصد آلبومن و زرده­ و وزن اندام­های داخلی مرغ­های تغذیه شده با تیمارهای مختلف تفاوت معنی­داری نداشت. این مطالعه نشان داد که تغذیه مرغ­ها با جیره­ حاوی 4 گرم بر کیلوگرم عصاره­ شیرین­بیان باعث افزایش تولید تخم­مرغ و کیفیت پوسته می­شود. مصرف جیره حاوی 6 گرم بر کیلو­گرم عصاره­ شیرین­بیان، احتمالا چربی حفره­ بطنی را کاهش می­دهد.fa_IR
dc.format.extent621
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزfa_IR
dc.relation.ispartofآسیب‌شناسی درمانگاهی دامپزشکیfa_IR
dc.subjectعصاره شیرین بیانfa_IR
dc.subjectمرغ های تخم گذارfa_IR
dc.subjectتولید تخم مرغfa_IR
dc.titleتأثیر استفاده از عصاره‌ شیرین‌بیان (Glycyrrhiza glabra) بر سطح ایمنی، پارامترهای بیوشیمیایی و عملکرد مرغ‌های تخم‌گذارfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeعلمی پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی دکتری تغذیه طیور دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentاستاد گروه علوم دامی دانشگاه فردوسی مشهد، مشهد، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه طیور دانشگاه فردوسی مشهد، ایرانfa_IR
dc.citation.volume4
dc.citation.issue315
dc.citation.spage933
dc.citation.epage941


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد