تفاله چغندرقند، بررسی و خشک کردن
(ندگان)پدیدآور
عالم زاده, ایرانگالشی, سرا...حسینی, محمدتربتی نژاد, نورمحمدنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
تفالهی چغندرقند که از منابع غنی پلی ساکاریدی است، از ضایعات کارخانجات تهیهی قند از چغندرقند حاصل میشود. نمونههایی از این تفاله بهصورت برگهای تر و خشک، از کارخانهی قند شاهرود تهیه شد. نمونههای تر ابتدا برای انجام مطالعات در دمای $-{20}^{circ}c$ نگهداری، و سپس در دمای ۱۰۰−۵۰ درجه سانتیگراد در سینی خشککن با هوای داغ قرار گرفتند. نتایج حاکی از آن است که دمای بهینه برای تولید تفاله خشک برگی مناسب ۸۰ درجه سانتیگراد است؛ و کیفیت نمونهی خشکشده در این دما از سایر نمونهها بهتر است. مطالعات آماری نیز حاکی از اختلاف معنیدار بین نمونههای خشک شده در دماهای متفاوت بود.
شماره نشریه
41تاریخ نشر
2009-02-191387-12-01
ناشر
دانشگاه صنعتی شریفSharif University of Technology
سازمان پدید آورنده
دانشکده مهندسی شیمی و نفت - دانشگاه صنعتی شریفدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
دانشکده مهندسی شیمی - دانشگاه صنعتی امیرکبیر
دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
شاپا
2676-47252676-4733




