نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorامیری, سودابهfa_IR
dc.contributor.authorویسی, مسعودfa_IR
dc.contributor.authorسالکی, مرتضیfa_IR
dc.contributor.authorرحمانی, محبوبهfa_IR
dc.contributor.authorحقیقی زاده, محمد حسینfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T02:25:28Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T02:25:28Z
dc.date.available1399-07-09T02:25:28Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T02:25:28Z
dc.date.issued2017-03-21en_US
dc.date.issued1396-01-01fa_IR
dc.date.submitted2016-08-10en_US
dc.date.submitted1395-05-20fa_IR
dc.identifier.citationامیری, سودابه, ویسی, مسعود, سالکی, مرتضی, رحمانی, محبوبه, حقیقی زاده, محمد حسین. (1396). ارتباط عادات غذایی و شاخص توده بدنی با پوسیدگی دندان درکودکان 6-4 ساله مهدکودک های شهر اهواز. مجله علمی پزشکی جندی شاپور, 16(1), 91-102. doi: 10.22118/jsmj.2017.46281fa_IR
dc.identifier.issn2252-052X
dc.identifier.issn2252-0619
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22118/jsmj.2017.46281
dc.identifier.urihttp://jsmj.ajums.ac.ir/article_46281.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/219444
dc.description.abstract<strong>زمینه و هدف:</strong> با توجه به اهمیت عادات غذایی و نقش احتمالی چاقی در ایجاد پوسیدگی، مطالعه حاضر با هدف بررسی ارتباط عادات غذایی و شاخص توده بدنی بر پوسیدگی دندان درکودکان 6-4 ساله مهدکودک­های شهر اهواز انجام شد.<br /> <strong>روش بررسی:</strong> در این مطالعه توصیفی_مقطعی 359 نمونه از بین کودکان 6-4 ساله از هر دو جنس به طور تصادفی خوشه ای از مناطق مختلف انتخاب شدند. پرسشنامه طرح که شامل اطلاعات عمومی و فردی از جمله جنس، سن، تحصیلات و شغل والدین و ... ، پرشسنامه بسامد خوراک کمی شامل 59 ماده غذایی استفاده گردید. BMI و dmft اندازه گیری گردید. از نرم افزار SPSS جهت تجزیه و تحلیل داده ها استفاده شد.<br /> <strong>یافته­ ها:</strong> همبستگی مثبت معنی­داری میان شاخص پوسیدگی دندان و شاخص توده بدنی (p<0/0512 ,  0/117=r) وجود داشت. همبستگی مثبت معنی­داری میان شاخص پوسیدگی دندان و با مصرف شیرکاکائو و شیرهای طعم دار(P=0/016 ,0/127= r)مصرف چربی ها (P=0/27 ,0/117= r) وجود داشت.<br /> <strong>نتیجه­ گیری:</strong> با افزایش شاخص توده بدنی میزان پوسیدگی دندان افزایش می یابد. بین افزایش مصرف شیرکاکائو، شیرهای طعم دار و چربی ها با افزایش ریسک پوسیدگی دندان رابطه معنی دار مشاهده شد.fa_IR
dc.format.extent523
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهوازfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمی پزشکی جندی شاپورfa_IR
dc.relation.ispartofJundishapur Scientific Medical Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22118/jsmj.2017.46281
dc.subjectپوسیدگی دندانfa_IR
dc.subjectشاخص توده بدنfa_IR
dc.subjectعادات غذاییfa_IR
dc.titleارتباط عادات غذایی و شاخص توده بدنی با پوسیدگی دندان درکودکان 6-4 ساله مهدکودک های شهر اهوازfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده تغذیه پیراپشکی، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز ، اروند واحد اهواز، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده تغذیه پیراپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، اهواز، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدندانپزشکی کودکان، دانشکده دندانپزشکی، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور از واحد اروند اهواز، اهواز، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه علوم پزشکی اراک، اراک، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، اهواز، ایرانfa_IR
dc.citation.volume16
dc.citation.issue1
dc.citation.spage91
dc.citation.epage102


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد