• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Journal of Applied Biotechnology Reports
    • Volume 5, Issue 2
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات انگلیسی
    • Journal of Applied Biotechnology Reports
    • Volume 5, Issue 2
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    A Review of Dietary Probiotics in Poultry

    (ندگان)پدیدآور
    Aziz Mousavi, Seyed Mohammad AliMahmoodzadeh Hosseini, HamidehMirhosseini, Seyed Ali
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    244.6کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    Review Article
    زبان مدرک
    English
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    The use of probiotics has rapidly grown in recent years, enhancing the performance of broilers and leading to the production of products free of any probiotic trace. Recent evidence suggests that the use of microbial probiotics can play a significant role in the future of the poultry industry. Although this method is not complete yet, it can be employed by human societies as a useful tool to maximize poultry products, enhance the health, and ensure the safety of food sources. Some reports show that the application of probiotics in the feed of broilers can lead to positive outcomes such as increased weight and improved feed conversion ratio (FCR).
    کلید واژگان
    Probiotic
    broiler
    Hen
    Turkey
    growth
    Health

    شماره نشریه
    2
    تاریخ نشر
    2018-06-01
    1397-03-11
    ناشر
    Baqiyatallah University of Medical Sciences
    سازمان پدید آورنده
    Applied Microbiology Research Center, Systems Biology and Poisonings Institute, Baqiyatallah University of Medical Sciences, Tehran, Iran
    Applied Microbiology Research Center, Systems Biology and Poisonings Institute, Baqiyatallah University of Medical Sciences, Tehran, Iran
    Applied Microbiology Research Center, Systems Biology and Poisonings Institute, Baqiyatallah University of Medical Sciences, Tehran, Iran

    شاپا
    2322-1186
    2423-5784
    URI
    https://dx.doi.org/10.29252/jabr.05.02.02
    http://www.biotechrep.ir/article_76659.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/218649

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب