بررسی میزان آلودگی کره های سنتی عرضه شده در شهر گرمسار به برخی از قارچ های مهم آلوده کننده مواد غذایی در فصول پاییز و زمستان
(ندگان)پدیدآور
موسوی, طنازکیوان هاشمی, سید هابیلمنصوری, مهدینوع مدرک
Textمقاله پژوهشی (اصیل)
زبان مدرک
فارسیکلید واژگان
آسپرژیلوسپنی سیلیوم
فوزاریوم
کره
شماره نشریه
3تاریخ نشر
2008-09-221387-07-01
ناشر
دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسارسازمان پدید آورنده
دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار, دانشکده دامپزشکی, گروه بهداشت مواد و مواد غذاییدانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار, دانشکده دامپزشکی
دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار, دانشکده دامپزشکی, گروه بهداشت مواد و مواد غذایی
شاپا
2251-88512252-0244




